Άγριες Μέλισσες : Δεν θα χωρίσουν Ασημίνα και Νικηφόρος

Ασημίνα και Νικηφόρος θα δώσουν νέα ευκαιρία στο γάμο τους. Αυτό το ζευγάρι έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές και ίσως τελικά η μοίρα να τους θέλει μαζί !

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα που ξεχώρισαν από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Αγριες μέλισσες» αλλά και από εκείνα που πόνεσαν όσο κανένα άλλο! Η σχέση τους πολεμήθηκε, ο γάμος τους προδόθηκε και οι αποκαλύψεις έβγαλαν στην επιφάνεια τα όποια προβλήματα υπήρχαν αλλά έμεναν θαμμένα λόγω του μικρού Σέργιου.

Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την προδοσία του άντρα και της αδελφής της και αυτό πάντα ήταν το αγκάθι ανάμεσά τους. Από την άλλη και ο Νικηφόρος ένιωσε να κάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε για τη γυναίκα του και τον Μπάμπη. Όμως η αγάπη που είχαν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπόρεσε να τη σβήσει καμία αλήθεια, ακόμα κι αυτή του πώς πραγματικά πέθανε ο Σέργιος Σεβαστός!

Το τέλος ενός ανίερου «πολέμου»

Ο Νικηφόρος, συγκλονισμένος από τα τελευταία δραματικά γεγονότα, αλλά και με βαθιά αγάπη στην καρδιά του για την Ασημίνα, κάνει πίσω. Όπως είδαμε στο τέλος του β’ κύκλου, ο Νικηφόρος αποφασίζει να πάρει πίσω την αγωγή κατά της Ασημίνας για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Στον τρίτο κύκλο, παρότι θα έχουν αλλάξει πολλά και κυρίως οι συμπεριφορές, ο Νικηφόρος εξακολουθεί να αγαπάει την Ασημίνα. θυμός και ο εγωισμός ανάγκασε τον Νικηφόρο όχι μόνο vα ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα, αλλά και vα διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Δείτε επίσης :Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης μετά από κατάθεση ψυχής μπαίνει σε μοναστήρι

Όμως και εκείνη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πάλεψε με όσα μέσα διέθετε για να κερδίσει τον γιο της και στο τέλος τα κατάφερε. Όταν ο Δούκας Και η Μυρσίνη έμαθαν πώς πέθανε ο γιός τους, ο Νικηφόρος ήξερε ότι θα έφταναν στα άκρα και έκανε τα πάντα για να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπάει από την οργή τους, ενώ η φωτιά που έκαψε το Διαφάνι, εκτός από όλη την καταστροφή και το πόνο που προκάλεσε, ήταν και μια αφορμή για να φανεί ξεκάθαρα πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον.

Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την αγάπη τους! Ούτε οι ίδιοι και γι’ αυτό στο τέλος του β΄ κύκλου ο Νικηφόρος έκανε το πρώτο βήμα για να τα βρουν ξανά (απέσυρε την αγωγή) και να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν στο παρελθόν!

Η ζωή τους σε νέες βάσεις

Στον τρίτο κύκλο της σειράς «Αγριες μέλισσες», από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, βλέπουμε  τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να χωρίζουνε. Μάλιστα πήρανε και επισήμως διαζύγιο.

Δείτε επίσης :Άγριες Μέλισσες Spoiler : Λενιώ και Λάμπρος γίνονται γονείς

Παράλληλα, ο Νικηφόρος ξεκινά καινούργια σχέση, οπώς και η Ασημίνα ήδη έχει μπει σε νέα σχέση. Πόσο δυνατές είναι αυτές οι σχέσεις όμως για να κρατήσουν μακριά, Ασημίνα με Νικηφόρο:

θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου, αλλά η Ασημίνα με τον Νικηφόρο θα ξαναείναι μαζί. Αλλά αυτή τη φορά σε νέες και πιο γερές βάσεις! Δεν θα λείψουν βέβαια και τα σκα- μπανεβάσματα και οι δυσκολίες, όπως επίσης και η ζήλια του Νικηφόρου, που συνεχίζει να αγαπάει την Ασημίνα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας θέλει να βγάλει από τη μέση την Πηνελόπη

Μέσα σε όλα, μην ξεχνάμε πως θα πρέπει να διαχειριστούν και τις νέες παγίδες που στήνει οη Μυρσίνη προκειμένου να πάρει την πολυπόθητη εκδίκηση για τη δολοφονία του Σέργιου, αλλά και τα ύπουλα σχέδια που θα κάνει ο Ακύλας Μεγαρίτης ενάντια στις αδελφές Σταμίρη και την εμπλοκή της Ασημίνας στην πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί! Είναι γεγονός πως και ο τρίτος κύκλος θα έχει πολλή βία και… θανατικό!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close