Άγριες Μέλισσες : Ποιος ηθοποιός μετακόμισε στον Σασμό

Πολλές θα είναι οι σειρές που θα μας καθηλώσουν φέτος τον χειμώνα και φυσικά πολλές θα είναι και οι μετάγραφες που θα γίνουν.

Ολοι θυμόμαστε τον Στρατή Χατζησταματίου, που  είχε υποδυθεί στις “Άγριες Μέλισσες” τον Σεβαστό Δούκα σε μικρή  ηλικία. Ε λοιπόν φέτος τον Χειμώνα θα τον δούμε  στη νέα σειρά του ALPHA “Σασμός”.

Άγριες Μέλισσες : Ποιος ηθοποιός μετακόμισε στον Σασμό

Ο νεαρός ηθοποιός Στρατής Χατζησταματίου μιλώντας  για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στις Άγριες Μέλισσες είπε ότι ήταν υπέροχη  εμπειρία και οι συνθήκες μοναδικές από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα.

Το επεισόδιο στο οποίο είχε πάρει μέρος ήταν ένα flash back κλήθηκε του  Δούκα Σεβαστού σε νεαρή ηλικία ,όπου ακόμη ο Δούκας  ήταν ακόμη  παιδί και είχε ευαισθησίες καμία σχέση δηλαδή με αυτό που έγινε όταν μεγάλωσε. Αυτό βέβαια ήταν και εκείνο που καθήλωσε τους τηλεθεατές , δηλαδή πώς ένα ευαίσθητο μικρό αγόρι μεταλλάχθηκε σε ενα τόσο σκληρό άνθρωπο.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Οι νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά

Άγριες Μέλισσες : Ποιος ηθοποιός μετακόμισε στον Σασμό

Ποιος θα είναι ο νέος του ρόλος στη σειρά “Σασμός”

Τον Μανώλη θα υποδυθεί τη νέα σεζόν ο Στρατής Χατζησταματίου στη νέα σειρά του ALPHA. Ένα νεαρό αγόρι γεννημένο σε ενα  χωριό της Κρήτης που δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένο με το περιβάλλον στο οποίο ζει.  Είναι ενα ιδιαίτερο παιδί  και ένας άριστος μαθητής  έξω από τους κανόνες του τόπου του.

Δείτε επίσης: Σασμός: Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για τη νέα δραματική σειρά που έρχεται

Ο Μανώλης έχει συχνές διαφωνίες  με τον πατέρα του τον Παντελή, ιδιοκτήτη του καφενείου του χωριού, ο οποίος έχει παλαιομοδίτικες αντιλήψεις.  Ο χαρακτήρας του Μανώλη είναι αρκετά μακριά από τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης του πατέρα του. Οπότε  η διαμάχη ανάμεσα τους είναι αναπόφευκτη . Ο Μανώλης κάνει προσπάθειες να απεγκλωβιστεί από όλο αυτό.  Η μοίρα λοιπόν θα τον φέρει αντιμέτωπο με διάφορα γεγονότα όταν πια θα έχει φθάσει στα οριά του. Έτσι όλο αυτό θα κάνει τον ήρωα μας να δει τον κόσμο αλλιώς   και να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του αλλά και τους άλλους.

Close