Άγριες μέλισσες: Ασημίνα-Νικηφόρος στο Παρίσι, η κατάρρευσή της μυρσίνης, η νύχτα πάθους και η εγκυμοσύνη

Στις Άγριες μέλισσες πολλά τα σποιλερ που έχουν βγει για τα επόμενα επεισόδια.Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο στο Παρίσι, η κατάρρευσή της Μυρσίνης , η φυγάδευση του Βόσκαρη και η νύχτα πάθους που θα οδηγήσει σε εγκυμοσύνη την Πηνελόπη.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα παίρνουν τον μικρό Σέργιο και πηγαίνουν στο Παρίσι

Ασημίνα_Νικηφόρος_μικρος_Σέργιος_

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο zarpanews Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο και το παιδί φεύγουν από το σπίτι τον Σεβαστών και πηγαίνουν στο Παρίσι.

η Ασημίνα όπως έχουμε δει στα προηγμένα επεισόδια, έχει φτάσει  στα όριά της με τον Νικηφόρο. Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, η Ασημίνα θα φτάσει στο σημείο δείτε εδώ να συμμαχήσει με την Δρόσω προκειμένου να διεκδικήσει το παιδί της.

Ο Νικηφόρος όμως θα προτείνει ξανά στην Ασημίνα να φύγουν από την έπαυλη των Σεβαστών και να μετακομίσουν στο Παρίσι και η Ασημίνα θα τον ακολουθήσει μαζί με το παιδί.Στην απόφασή τους αυτή θα έχουν πολύτιμη βοηθό και συμπαραστάτρια την Ανέτ. Εκείνη θα τους βοηθήσει να οργανώσουν την… ηρωική τους έξοδο από την έπαυλη των Σεβαστών και εκείνη είναι που θα τους παραχωρήσει το σπίτι της στο Παρίσι για να μείνουν μαζί με το μικρό Σέργιο.

Αλλά ακόμα και η κίνηση αυτή δεν θα καταφέρει να αλλάξει το σκηνικό. Διότι μία σειρά από οικογενειακά προβλήματα θα τους αναγκάσουν να επιστρέψουν και πάλι στο Διαφάνι. Ενα από αυτά η υγεία της Μυρσίνης

Τι αρρώστια Έχει η Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες

Τι αρρώστια Έχει η Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες

Ο Δούκας όπως είχαμε γράψει ξανά είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος στον γάμο του με την Μυρσίνη και να τη διώξει από το σπίτι. Ωστόσο, σύμφωνα με το My Tv, το διαζύγιο  Μυρσίνης-Δούκα δεν θα έρθει

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες,  θα δούμε πως η υγεία της Μυρσίνης  θα κρέμεται από μία κλωστή. Η Μυρσίνη  θα έχει ξαφνικά έντονους πόνους στο στήθος, αλλά και βήχα.

Η κατάστασή της όμως θα χειροτερέψει και ενώ μιλάει με τον Δούκα βήχει δεν μπορεί να ανασάνει και λιποθυμά. Εκείνος, πανικόβλητος, καλεί σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Τα παιδιά τους και ο Μελέτης προσπαθούν να φανούν ψύχραιμοι και η Μυρσίνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να την κρατήσουν στη ζωή. Αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Έχει προκληθεί μεγάλο πρόβλημα στον πνεύμονα.

Ο Δούκας, για πρώτη φορά λυγίζει και μοιάζει ανήμπορος να κάνει κάτι. Και μόνο στη σκέψη πως θα χάσει την Μυρσίνη καταρρέει και ζητάει να απομονωθεί για να μην τον βλέπουν έτσι. Τις επόμενες ώρες, το μαρτύριο τους λαμβάνει τέλος. Οι γιατροί τους ενημερώνουν ότι η Μυρσίνη ανταποκρίνεται στη θεραπεία και αναρρώνει σιγά σιγά!

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες spoiler :Η Μαντάμ Κούλα επιστρέφει (βίντεο)

Μελέτης και Πηνελόπη ξανά μαζί σε μια νύχτα πάθους

Πηνελόπη_εγκυμοσύνη_Μελέτης_

Και αφού ο πολυπόθητος γάμος της Πηνελόπης  με τον εισαγγελέα έγινε έρχονται νέες εξελίξεις που θα ταράξουν τις ζωές των ηρώων στην αγαπημένη μας σειρά Άγριες Μέλισσες.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες : Αυτό είναι το τέλος του Μελέτη

Αυτή τη φορά έρχεται στο επίκεντρο η Πηνελόπη  αφού μένει έγκυος ,κάτι που το ήθελε πολύ και το είχε ζητήσει από τον Αλέξη Γραμματικό αμέσως αφού παντρευτήκανε. Μήπως αυτή η επιμονή της για ένα παιδί θα την έκανε να ξεχάσει τον Μελέτη και να αφοσιωθεί για πάντα στην οικογένεια της. Μόλις λοιπόν γίνεται γνωστό πως η Πηνελόπη είναι έγκυος ,αρκετοί είναι εκείνοι που θα αναρωτιούνται ποιος είναι ο πατέρας. Στο μυαλό του Αλέξη θα μπουν υποψίες πως η γυναίκα του βρισκόταν κρυφά με τον Μελέτη.

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες spoiler: Κρυφό ειδύλλιο μεταξύ Μυρσίνης Βόσκαρη

Αρκετοί θα χαρούν με τη είδηση της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης και πρώτα από όλους η οικογένεια της, αλλά η Ανέτ και ο Μελέτης θα προβληματιστούν αρκετά με την είδηση αυτή.

Σύμφωνα με το youfly.com Το μοιραίο βράδυ που θα ζήσουν Πηνελόπη και Μελέτης δε θα είναι απλά μια νύχτα αγάπης και έρωτα στις Άγριες Μέλισσες. Θα είναι η στιγμή που θα καθορίσει το μέλλον τους, τη ζωή τους.

Η Ζωρζέτ πιάνει Πηνελόπη και Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες μέλισσες_Ζωρζετ_Μελέτης_Πηνελόπη_
Η στιγμή όμως της αποκάλυψης από τη Ζορζέτ, η οποία αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει πίσω από τους δύο εραστές φτάνει. Οι τρεις ήρωες παγώνουν. Για τη Ζορζέτ έχει φθάσει η στιγμή να αναμετρηθεί και αυτή με όλα όσα νιώθει για τον Μελέτη.

 

Η Πηνελόπη όμως θα κληθεί ίσως να διαχειριστεί το πιο αναπάντεχο αλλά συνάμα και ευτυχές γεγονός στη ζωή της. Η διαπίστωση ότι περιμένει παιδί τη σοκάρει και αυτή ξέρει τους λόγους. Ο Αλέξης Γραμματικός σίγουρα είναι ο μόνος που θα χαρεί πραγματικά καθώς εδώ και καιρό έχει εκφράσει την επιθυμία να γίνει πατέρας.

Το τέλος του Βόσκαρη φτάνει

Άγριες μέλισσες: Ασημίνα-Νικηφόρος στο Παρίσι, η κατάρρευσή της μυρσίνης, η νύχτα πάθους και η εγκυμοσύνη

Οπώς είδατε σε προηγούμενο άρθρο μας δείτε εδώ Ο Βόσκαρης  αυτοκτονεί  .

Πριν γίνει όμως αυτό  η Μαρία Μαδούρου η γυναίκα που θα καταθέσει κατά του Βόσκαρη ξέρουμε πως είναι παντρεμένη.  Ο άντρας της, μόλις μάθει την αλήθεια θα θελήσει να σκοτώσει τον Βόσκαρη και αυτός θα ζητήσει τη βοήθεια της χωροφυλακής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το Πρωινό ANT1, ο Μάνος Βόσκαρης θα πρέπει να φύγει γρήγορα από το Διαφάνι και να πάει σε μια κρυφή τοποθεσία.

Η Σοφούλα  Θα πάει μαζί με τον  Βόσκαρη. Όταν όμως η Σοφούλα Θα μάθει τις δικαιολογίες που είπε ο Βοσκάρης για την σχέση του με την Λενιω στη φυλακή  θα αρχίσει να σπάει. Αλλά δεν θα γλιτώσει τη κακοποιήση και τον βιασμό από τον Βόσκαρη

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close