Άγριες μέλισσες: Είναι οριστικό έτσι θα πεθάνει ο Βόσκαρης

Έρχεται το τέλος του βόσκαρη 

Καθώς προχωράμε προς την πολύκροτη δίκη αναμεσά στην Ελένη και τον Βόσκαρη οι εξελίξεις θα είναι τραγικές για τον  βασανιστή και βιαστή των γυναικών στις φυλακές .Η αλήθεια είναι πως ο Μάνος Βόσκαρης έκανε πολλά  και ήρθε η ώρα να πληρώσει. Και ενώ  είχε βγει spoiler πως θα τον ευνουχίσουν δείτε εδώ ,Τα πράγματα άλλαξαν και οι σεναριογράφοι θέλουν τον Βόσκαρη να δίνει μόνος του το τέλος.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος: 108, 109 , 110 , 111

Η δίκη θα αρχίσει με τις καταθέσεις του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της και αναγκάζεται να καταθέτει το ένα ψέμα μετά το άλλο, ύστερα από απαίτηση του ίδιου και του Φωτιάδη.

Η Ελένη και τα υπόλοιπα θύματα σύμφωνα με το youweekly.gr του αδίστακτου άντρα θα αναγκαστούν να ζήσουν ξανά τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές με το να τα περιγράψουν ενώπιον του δικαστή τα βασανιστήρια που έζησαν στα χέρια του. Τα όσα ειπωθούν θα προκαλέσουν τη φρίκη όλων!

Από την άλλη ο Μάνος στηρίζεται στο γεγονός ότι η Ελένη έχει διαπράξει έγκλημα και τις περισσότερες στιγμές η ίδια θα αντιμετωπιστεί ως φόνισσα και από το ίδιο το δικαστήριο, αμφισβητώντας τα όσα καταθέτει. Δεν είναι εύκολο άλλωστε εκείνη την εποχή μια «φόνισσα» να στέλνει στο εδώλιο του κατηγορούμενου δημόσιους λειτουργούς και γιατρούς!

Παράλληλα ο Μάνος θα υποστηρίζει συνεχώς την εκδοχή πως είχε σχέση με την Ελένη Σταμίρη και πως συνευρέθηκαν ερωτικά με τη δική της θέληση.

Η Χατζίδου επιστρέφει και «καίει» την Ελένη

Κι ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, η είδηση της σύλληψης της Χατζίδου αναπτερώνει το ηθικό τόσο της Ελένης όσο και του Βόσκαρη! Η μεν Ελένη γιατί θέλει να πιστέψει μέσα της πως έστω και την έσχατη στιγμή θα επικρατήσει η λογική στην καταζητούμενη και θα πει την αλήθεια και ο δε Βόσκαρης στο γεγονός ότι εκείνη υπήρξε βαθιά ερωτευμένη μαζί του και πως θα προσπαθήσει να τον σώσει.

Και δυστυχώς, οι φόβοι της Ελένης βγαίνουν αληθινοί αφού η Χατζίδου καταθέτει υπέρ του Μάνου «καίγοντας» την Ελένη, την οποία αποκαλεί ψεύτρα και διπρόσωπη. Μάλιστα δηλώνει ενώπιον όλων πως η Σταμίρη έχριζε ιδιαίτερης μεταχείρισης στη φυλακή ως… ερωμένη του Μάνου Βόσκαρη!

Όλα πλέον είναι εναντίον της Ελένης, η οποία μαζί με τον Λάμπρο αρχίζουν να απογοητεύονται για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης τους αναπτερώνει τις ελπίδες καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα!

Άγριες μέλισσες: Είναι οριστικό έτσι θα πεθάνει ο Βόσκαρης

Δούκας & Ελένη βάζουν την… ταφόπλακα και ο Βόσκαρης μπαίνει στο ψυχιατρείο

Ο Βόσκαρης ακόμα και τώρα θα απειλήσει ουκ ολίγες φορές τον Δούκα να τον βοηθήσει για να μπορέσει να γλιτώσει την καταδίκη. Ο Σεβαστός όμως συνεχίζει να αρνείται καθώς δεν θέλει να βοηθήσει έναν βιαστή. Ακόμα και όταν ο Μάνος τον απειλήσει πως θα αποκαλύψει ότι εκείνος και ο Σέργιος σκότωσαν τον Γιώργο Σταμίρη, ο Δούκας συνεχίζει να τον αγνοεί και να αδιαφορεί βάζοντάς τον στη θέση του!

Άγριες μέλισσες: Είναι οριστικό έτσι θα πεθάνει ο Βόσκαρης

Και τελικά, όπως λένε οι πληροφορίες μας, ο Δούκας θα είναι εκείνος που μαζί με την Ελένη και τη Σοφούλα, η οποία θα αλλάξει τελείως στάση απέναντι στον άντρα της, θα του βάλουν την… ταφόπλακα όσον αφορά την καταδίκη του! Ο Δούκας θα παραδεχτεί στο δικαστήριο πως στο παρελθόν ο Βόσκαρης δούλευε ως επιστάτης στα κτήματά της οικογένειάς του και πως τον έδιωξε καθώς υπήρχε καταγγελία για βιασμό!

Τότε οι δικαστές καταλαβαίνουν πως έχουν να κάνουν μ’ έναν άρρωστο άνθρωπο που τα παιδικά του βιώματα του άφησαν σοβαρά ψυχικά τραύματα με αποτέλεσμα να προκαλεί τον πόνο σε όποιον είναι δίπλα του.

Παράλληλα και η Σοφούλα θα παραδεχτεί πως όσα είχε καταθέσει ήταν ψέματα καθώς την ανάγκαζε να το κάνει με ψυχολογική πόλεμο! Η ετυμηγορία των δικαστών θα είναι ομόφωνα ένοχος και ο Βόσκαρης θα οδηγηθεί στις φυλακές! Με αυτό τον τρόπο η παραγωγή θα αποφύγει να γίνει spoil για το φινάλε.

Εκεί όμως θα φανεί η πραγματική του παράνοια, καθώς θα αρχίσει να βλέπει εφιάλτες και φαντάσματα από το παρελθόν με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο! Εκεί πια ο ίδιος θα αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του και θα κρεμαστεί στο δωμάτιό του από τα σεντόνια… Από εκεί και μετά θα αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση της σειράς για το μεγάλο και οριστικό φινάλε της!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close