Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η εκδίκηση της Πηνελόπης

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συναρπαστικές καθώς έρχεται η εκδίκηση της Πηνελόπης.

Η Πηνελόπη έχει ένα διαβολικό σχέδιο για να εκδικηθεί τον Μελέτη.

Πηνελόπη μου. Μπορεί να φαίνεσαι σιγανοπαπαδιά, αλλά πως να το κάνουμε το άτιμο το dna σου δουλεύει σε περιπτώσεις ανάγκης. Δικάσε τους όλους μάνα μου και χώστους στην μπουζού. Πάρε και το εργοστάσιο και πήγαινέ τους τσιγάρα Δούκας στη φυλακή.

Άγριες-Μέλισσες-Πηνελόπη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης λέει στην Βιολέτα πως είναι ερωτευμένος μαζί της

Ποιος ο ρόλος της Πηνελόπης και ποιος του Μπάμπη; Το περιοδικό  TV24  έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν, προδόθηκαν, πόνεσαν, χώρισαν, όμως ένα είναι σίγουρο: Δεν κατάφεραν ποτέ να μισήσουν στα αλήθεια ο ένας τον άλλον. Ο λόγος για τον Μελέτη και την Πηνελόπη που, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι δυο τους θα έρθουν ξανά κοντά! Ναι, καλά διαβάσατε, θα προσεγγίσουν ο ένας τον άλλον και από εκεί και μετά θα έρθουν τα πάνω-κάτω στις ζωές τους! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Μετά την ανακάλυψη του πτώματος του Λούβαρη, η Πηνελόπη μαζί με τον Αλέξη, τον δικηγόρο της χήρας του Λούβαρη, θα προσπαθήσουν να βρουν και άλλα στοιχεία προκειμένου να δικαιωθούν επιτέλους οι νεκροί της υπόθεσης αυτής. Οι Σεβαστοί από την πλευρά τους βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα και φοβούνται πως το τέλος τους πια πλησιάζει και ο κίνδυνος της φυλακής μεγαλώνει ξανά.

Άγριες-Μέλισσες-Πηνελόπη-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό το τέλος θα έχουν όλες οι γυναίκες στη σειρά

Το σχέδιο της Πηνελόπης για τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες
Η Πηνελόπη έχει δείξει από την αρχή της φετινής σεζόν πως δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να συγχωρέσει τους γονείς της για τα δεινά και τον πόνο που έχουν προκαλέσει και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος. Ενας είναι ο άνθρωπος που ξέρει όλα τα ένοχα μυστικά του Δούκα και αυτός είναι ο Μελέτης. Έτσι η κόρη Σεβαστού βάζει σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο: Να πλησιάσει ξανά ερωτικά τον Μελέτη προκειμένου να αποσπάσει τις πολυπόθητες πληροφορίες που χρειάζεται.

Αρχίζει λοιπόν να πλευρίζει τον Μελέτη, που στην αρχή είναι διστακτικός μαζί της: «Εσύ δεν ήθελες να με βλέπεις; Τι άλλαξε τώρα, Πηνελόπη;», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Είχα πολύ θυμό μέσα μου! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλα αυτά που συνέβησαν και έμαθα! Είναι δύσκολο για όλους μας! Κατάλαβέ με! Κι εσύ το ίδιο θα έκανες στη θέση μου! Ομως δεν μπορώ μακριά σου, Μελέτη», του λέει και οι δυο τους φιλιούνται με πάθος, ενώ σύντομα θα τους δούμε να καταλήγουν και στο κρεβάτι.

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η εκδίκηση της Πηνελόπης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας γίνεται ένας άλλος άνθρωπος

Ο Μελέτης νιώθει εγκλωβισμένος σ’ έναν γάμο που δεν θέλει πια, αλλά και σε μια σχέση που δεν πρόκειται ποτέ να οδηγήσει κάπου! Από την άλλη, η Πηνελόπη, παρά τη σκληράδα που δείχνει, αρχίζει να λυγίζει απέναντι στον Μελέτη! Παλεύει να μείνει προσηλωμένη στον στόχο της να τον εκμεταλλευτεί προς όφελός της για να εκδικηθεί τη δολοφονία του άντρα της! Κάποια στιγμή παίρνει τις πληροφορίες που θέλει για να προχωρήσει σε δίκη και εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό και το δίλημμα να προδώσει ή όχι τον άντρα που ερωτεύτηκε όσο κανέναν άλλον;

Άγριες-Μέλισσες-Πηνελόπη-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Η Ουρανία ζητά συγνώμη αλλά είναι αργά

Ο έρωτας Κορίνας & Μπάμπη φουντώνει
Από την πλευρά της και η Κορίνα νιώθει πια πως δεν αντέχει στον γάμο της με τον Μελέτη, αλλά φυσικά δεν τολμάει να το παραδεχτεί ούτε στον ίδιο της τον εαυτό! Πόσω μάλλον στον άντρα της ή ακόμα χειρότερα στην οικογένειά της και στον πατέρα της που είναι του δόγματος «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». Ομως ο κόμπος έχει φτάσει πια στο χτένι και η συμπεριφορά του Μελέτη γενικότερα την έχει κουράσει.

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα-Μπάμπης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Τα βασανιστήρια του Μελέτη στον Άγγελο

Από την άλλη, το φλερτ της με τον Μπάμπη δείχνει να φουντώνει ακόμα περισσότερο καθώς στο πρόσωπό του βλέπει ίσως τελικά τον άντρα των ονείρων της.

Νέος, ωραίος, κοντά στην ηλικία της, ευγενικός και με όρεξη για ζωή! Σε αντίθεση με τον Μελέτη που είναι μεγαλύτερός της και συνεχώς στρυφνός, θυμωμένος και νευρικός! Στα επόμενα επεισόδια, θα δείτε πως οι αρχικοί ενδοιασμοί του Βαμβακά θα πάνε στην άκρη και ο έρωτας μεταξύ των δύο νέων παιδιών θα γίνει η αφορμή να προχωρήσει το διαζύγιο Κορίνας-Μελέτη και να προκαλέσει τον θυμό του Ακύλα με την κόρη του, αλλά και το αίσθημα εκδίκησης για τον Μπάμπη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close