Άγριες μέλισσες : Η οικογένεια Κυριάκου  – Ουρανίας  καταστρέφεται

Άγριες μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς η Ουρανία ζητά συγνώμη αλλά είναι αργά. Η οικογένεια Κυριάκου – Ουρανίας καταστρέφεται .

Γιατί βρε Ουρανίτσα μου δεν τον άκουγες τον Κυριάκο; Είχαν δει και είχαν δει τα μάτια του κλαριντζής άνθρωπος της πιάτσας. Άντε να δούμε τώρα τι θα γενεί…

Άγριες -μέλισσες- Κυριάκος – Ουρανία-

Η οικογένεια της Ουρανίας και του Κυριάκου διαλύεται, στις Άγριες Μέλισσες. Όσο κι αν ο Μπάμπης παλεύει να κρατήσει ενωμένους τους γονείς του, η οικονομική καταστροφή που πλησιάζει, θα τα τινάξει όλα στον αέρα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο νομάρχης ξεκάθαρα πλέον φοβάται και τρέμει τον Ακύλα

Ο Σαραντόπουλος όπως σας αποκαλύψαμε ενημερώνει την Ουρανία πως χρεοκόπησε. Δεν μπορεί να ξεπληρώσει ούτε το δάνειο, ούτε να σώσει τις επιχειρήσεις του. Η Ουρανία πέφτει από τα σύννεφα. Το δάνειο αυτό είναι στο όνομά της και έχει βάλει σε υποθήκη τα πάντα.

Άγριες -μέλισσες- Κυριάκος – Ουρανία-

Ένα μοιραίο λάθος είναι αρκετό για να διαλύσει τα πάντα. Δεν είναι όμως και το μοναδικό που θα κάνει η οικογένεια που είναι έτοιμη να καταστραφεί.

Ο Κυριάκος της φωνάζει πόσο δίκιο είχε. Θα έχει ένα τεράστιο και πολύ άσχημο ξέσπασμα. Θα φωνάξει στην αγαπημένη του πως τους κατέστρεψε, πως θα βρεθούν στο δρόμο, πως θα τα χάσουν όλα, εξαιτίας του Άλκη Σαραντόπουλου.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βρίσκεται ενα βήμα πριν την φυλακή

Το ζευγάρι θα διχαστεί. Η Ουρανία θα μετανιώσει, θα ζητήσει συγγνώμη, όμως θα είναι αργά. Ο Κυριάκος θα παλέψει να σώσει ό,τι έχει απομείνει, αλλά θα κάνει το μεγάλο λάθος να ζητήσει βοήθεια από τα λάθος άτομα…

Άγριες -μέλισσες- Κυριάκος – Ουρανία-

Το μεγαλύτερο λάθος από όλα όμως θα το κάνει ο Μπάμπης σύμφωνα με το  iciao.gr . Βλέποντας την καταστροφή να πλησιάζει, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Κορίνας. Αυτό όμως θα θέσει σε τεράστιο κίνδυνο τον εαυτό του. Η ζωή του πλέον απειλείται. Θα καταφέρει να ξεφύγει;

Όλα κρέμονται από μία κλωστή…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close