Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Βιολέτα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς Ο Παναγιώτης λέει στην Βιολέτα πως είναι ερωτευμένος μαζί της

Η Πηνελόπη παραπλανά τον Μελέτη  – Ο Παναγιώτης κάνει  ερωτική εξομολόγηση στη Βιολέτα.

Δείτε επίσης :  Άγριες Μέλισσες: Αυτό το τέλος θα έχουν όλες οι γυναίκες στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Βιολέτα

Μνήσθητί μου Κύριε και θαυμάστα τα έργα σου. Θα δούμε τον Παναγιώτ να κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Βιολέτα. Περιμένω πως και πως τη μούρη της Βιολέτας!

Αντιμέτωποι με δυσάρεστες εξελίξεις θα βρεθούν και πάλι οι κάτοικοι του Διαφανίου, καθώς εγκρίνεται το έργο του νέου αεροδρομίου κοντά στο χωριό τους. Την ίδια ώρα, η Πηνελόπη σε εφαρμογή ένα επικίνδυνο σχέδιο έναντι του Μελέτη, ενώ ο Παναγιώτης αποφάσιζεί  να κάνει μία εξομολόγηση-βόμβα στη Βιολέτα.

Το σχέδιο του Ακύλα για τη δημιουργία ενός νέου αεροδρομίου στο Διαφάνι προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων, απρόσμενων συμμαχιών αλλά και ενός αγώνα δρόμου για να το σταματήσουν. Όπως θα δούμε, οι Διαφανιώτες, καταφέρνουν να στριμώξουν τον Ακύλα στην προσπάθειά τους να εμποδίσουν τα σχέδια του. Εκείνος, όμως, κάνει μία ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα για να τον πάρει με το μέρος του.

Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Βιολέτα

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες : Η Ουρανία ζητά συγνώμη αλλά είναι αργά

Ο Σεβαστός τότε ζητάει μία συμμαχία των γιων του βοήθεια τους για να μην καταλάβει ο Ακύλας πώς τον πολεμάει πίσω από την πλάτη του. Ωστόσο, η Ελένη είναι σίγουρη πως τακίμιασε με τον Μεγαρίτη και αρχίζει να έχει αμφιβολίες για εκείνον. Τις επόμενες ημέρες, ο Δούκας δέχεται την πρόταση του Ακύλα και αναλαμβάνει καθήκοντα ως νέος πρόεδρος στο έργο του αεροδρομίου.

Άγριες- Μέλισσες - Δουκας-

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Τα βασανιστήρια του Μελέτη στον Άγγελο

Η είδηση, όμως, ταξιδεύει γρήγορα και πλέον αντιμετωπίζει τη δυσπιστία του Διαφανίου, οι οποίοι επιτίθενται ακόμη και στο Νικηφόρο και στον Κωνσταντή. Οι δύο τελευταίοι δέχονται την πρόταση του Δούκα να τον βοηθήσουν με τη νέα του θέση, αλλά θέλοντας ένα βασικό όρο.

Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος δίνουν μία τελευταία ευκαιρία στον πατέρα τους να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να τους αποδείξει πως πράγματι δρα για το καλό του Διαφανίου. Ωστόσο, το χωριό είναι δύσπιστο απέναντι στις προϋποθέσεις των νεαρών Σεβαστών για τη συμμαχία με τον Δούκα όταν σκάει μία δυσάρεστη έκπληξη. Όλοι ενημερώνονται πώς το υπουργείο πήρε την τελική απόφαση για το αεροδρόμιο.

Άγριες- Μέλισσες -Νικηφορος - Κωσταντης -

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη στήνει σχέδιο εξόντωσης

Δυστυχώς Τα νέα δεν είναι καλά, καθώς το έργο εγκρίθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα. Ολοι είναι αναστατωμένοι και βρίσκονται σε απόγνωση βλέποντας τις περιουσίες τους και τη ζωή τους να καταστρέφονται ακόμη μία φορά.

Παράλληλα, ο Δούκας με την οικογένειά του στο πλευρό του, προσπαθεί να βρει μία λύση, αν και τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ακόμη δύο ιστορίες πρόκειται να μας απασχολήσουν στα προσεχή επεισόδια. Η Πηνελόπη αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο και να μάθει όσα κρύβει ο Μελέτης.

Η κοπέλα, γνωρίζοντας πως η ίδια είναι η αχίλλειος πτέρνα του ξαδέρφου της, αποφασίζει να τον προσεγγίσει προκειμένου να τον παραπλάνησει και να του αποσπάσει πληροφορίες που θα τη βοηθήσουν για την έρευνα που κάνει εναντίον του ίδιου και του πατέρα της. Ακόμη, η ζωή του Παναγιώτη και της Βιολέτας αναστατώθηκε από την άφιξη τόσο του Σταμάτακη όσο και του Ζαχαρία.

Άγριες -Μέλισσες - Βιολέτα - Σταματης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 69 , 70 , 71 , 72

Μάλιστα, όπως θα δούμε, η συμπεριφορά του Σταμάτη αλλά και η επιμονή του να ζητάει από τον Παναγιώτη να μεσολαβήσει για να χάρη του στη Βιολέτα τρελαίνουν το τελευταίο σύμφωνα με το my TV . Ο Παναγιώτης δεν μπορεί άλλο να κρατήσει το πραγματικό τα συναισθήματα που έχει για τη Βιολέτα και είναι αποφασισμένος να της κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close