Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων  129 , 130 , 131 , 132.Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 129 στις 13/6/2022

επεισόδιο 129

Δευτέρα 

Η επέμβαση του Ζάχου στις προσπάθειες του Νικηφόρου και του Πέτρου να μάθουν ποιος πήρε τον πυροκρητή, είναι καίρια, παρά τις αντιρρήσεις της Ασημίνας που ξεκαθαρίζει τη θέση της.

Ο Κωνσταντής ανακοινώνει μία δυσάρεστη απόφαση στη Δρόσω που καταρρακώνεται, την ώρα που ο Λάμπρος με την παρότρυνση της Ελένης δέχεται τελικά να διδάξει στο σχολείο για τυφλά παιδιά. Ο Μελέτης πάει να πάρει πίσω την Κορίνα, ενώ ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να γλιτώσει από τη δίκη…

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής βυθίζεται στις τύψεις όσο η Πηνελόπη ανακαλύπτει την αλήθεια

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες. : Ο Μπάμπης σε συνέντευξη φωτιά

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 130 στις 14/6/2022

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

επεισόδιο 130

Τρίτη 

Η Δρόσω μαθαίνει την πρόθεση του Κωνσταντή και ανάμεσά τους ξεσπάει έντονος καβγάς. Η είδηση για την επίθεση στον Θανάση πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους. Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται κι όλοι ανησυχούν, ενώ ο εισαγγελέας δέχεται μία παράξενη επίσκεψη για μια ακόμα πιο παράξενη καταγγελία.

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο με την Δρόσω

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το χάνει τελείως

Η απάτη του Δούκα με το ψεύτικο εκβιασμό θα ξεσκεπαστεί με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Ο Θανάσης μετά τον πυροβολισμό του, μπαίνει στο χειρουργείο και που παλεύει για τη ζωή του. όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα, με την κατάστασή του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 131 στις 15/6/2022

επεισόδιο 131

Τέταρτη 

Παρά τις προθέσεις των γιατρών, ο Θανάσης αφήνει την τελευταία του πνοή, με τον θάνατο του να συγκλονίζει όλο το Διαφάνι. Άπαντες είναι σίγουροι για την ενοχή του Ακύλα και προσπαθούν να το αποδείξουν. Η Παγώνα καταρρακώνεται ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Η σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή αρχίζει να κλονίζεται ύστερα απ’ την εξαφάνιση του αλλά και την επιθυμία του να παραδοθεί. Η Ζωή περνάει στην αντεπίθεση και καταφέρνει να διώξει τον Ακύλα από το σπίτι.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βασανίζεται για να ομολογήσει τον φόνο του Ξανθού

Δείτε επίσης  : Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δικαιώνει την Ανέτ

Ο εισαγγελέας Κουρτέσης παρουσιάζει στον Λάμπρο, τον Ζάχο και τον Πέτρο να παράτολμο σχέδιο για να οδηγήσει τον Ακύλα στη δικαιοσύνη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή παίρνουν μία μεγάλη απόφαση, που θα ταράξει τον Δούκα και τη Μυρσίνη.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 132 στις 16/6/2022

επεισόδιο 132

Πέμπτη 

Όλοι είναι συντετριμμένοι μετά τον θάνατο του Θανάση και το χωριό βυθίζεται στη θλίψη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να πουλήσουν όλη την περιουσία τους παρά τις προσπάθειές του Δούκα και της Μυρσίνης να τους αλλάξουν γνώμη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας λέει την αλήθεια στο Ζάχο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: O Ακύλας σκοτώνει τον Δούκα και ο Μελέτης τον σφάζει

Ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση καταθέτουν όλα όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Ο Ακύλλας, ο Μελέτης, ο Ντουνιάς αλλά κι όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης λαμβάνονται. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης και θα οδηγηθούν στη φυλακή;

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close