Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 133 , 134 , 135 , 136  .Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 133 στις 20/6/2022

επεισόδιο 133

Δευτέρα 

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους. Ο Ζάχος όμως δεν είναι ικανοποιημένος αν δε βρει όλους τους δολοφόνους της μάνας του. Δεν θα ησυχάσω αν δεν πληρώσουν για το κακό που μου έκαναν, μονολογεί η Πηνελόπη από την άλλη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει την πολυπόθητη αλήθεια.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το χάνει τελείως

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εγκαταλείπει τον Κωνσταντή

Η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως κλυδωνίζεται από το βάρος των ενόχων του για το Γιάννο, ενώ ο Σταματάκης κάνει μία απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη. Ο Σέργιος πιάνει στα πράσα τους γονείς του και η Ζωή επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα…

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 134 στις 21/6/2022

επεισόδιο 134

Τρίτη 

Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου και πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση. Η Δρόσω καταρρακωμένη φεύγει από το σπίτι Κωνσταντή και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται. Πως μπόρεσες να κρατήσεις κρυφό κάτι τέτοιο; Ώστε οι όμοιοι σου ευθύνοται για το θάνατο του Γιάννου λοιπόν;, του λέει με τα μάτια της να τρέχουν δάκρυα.

Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Κωνσταντής;

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το μεγαλοπρεπές τέλος του Δούκα

Συνειδητοποιώντας πως ο άντρας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί ευθύνεται για το ότι σήμερα ο Γιάννος δεν ζει, χάνει τη γη κάτω απο τα πόδια της. Εν τω μεταξύ, ο Σέργιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γονείς του δεν ξαναπαντρεύονται και ζητά να επιστρέψουν στο σπίτι των Σεβαστών.

Συγκεκριμένα, καταφεύγει στη βοήθεια του παππού του. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Ζωή και ψάχνει τρόπο ν’ αποδράσει ενώ ο Λευτέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της Κορίνας.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 135 στις 22/6/2022

επεισόδιο 135

Τέταρτη 

Παράλληλα, η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του πατέρα της και ο Δούκας βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει η Αγορίτσα.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης φοβάται για την ζωή της Πηνελόπης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού

Ο Σταμάτης βοηθά τον Παναγιώτη να κερδίσει την Βιολέτα ενώ η Κορίνα κάνει ένα ταξίδι με τη μητέρα της στην Αθήνα κι έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Θεόδωρος Ξανθός φέρνει απροσδόκητα νέα στον Ζάχο και τον Πέτρο τη στιγμή που ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Πηνελόπη… Ο νεαρός δεν αντέχει άλλο τα ψέματα, γι’ αυτό και αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 136 στις 23/6/2022

επεισόδιο 136

Πέμπτη 

Τα πράγματα με την Δρόσω και τον Κωνσταντή πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο και πλέον ο γάμος τους έχει τιναχτεί στον αέρα. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συμφέρουν, με τον ίδιο τρόπο να είναι απαρηγόρητος. Συγχρόνως, η Πηνελόπη καταρρακώνεται απ’ την παραδοχή του Μελέτη για την δολοφονία του Γραμματικού και παίρνει μία σημαντική απόφαση.

Άγριες Μέλισσες: Σε αυτήν την σειρά θα πρωταγωνιστήσει ο Δούκας μετά το φινάλε

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132

Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη της Ζωής για τον πατέρα της ενώ ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού. Ο Ακύλας ετοιμάζει το σχέδιο απόδρασης του, όταν θα έχει ένα αναπάντεχο επισκεπτήριο. Ο Δούκας με την Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι, ενώ το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close