Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 65, 66, 67, 68

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 65, 66, 67, . Όλα αυτά που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην αγαπημένη σειρά του αντεννα.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια

21/12/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65 Β ΚΥΚΛΟΣ
Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 65 β Κυκλος

Επεισόδιο 65. Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων. Ο Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά ο Γραμματικός του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό. Ο Προύσαλης βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη φτάνει στα όρια του και παραιτείται. Το χωριό αναστατώνεται αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και δεν το δέχεται.

Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για το φόνο του Γιώργη Σταμίρη από τον Δούκα και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Θα τον συγχωρέσει για όσα έκανε στα παιδιά τους; Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι απέναντι στον Λια που επιμένει να κάνουν τη δουλειά μαζί.

Με τις διαβεβαιώσεις του Θέμελη αποφασίζουν να προχωρήσουν. Ο Νικηφόρος βάζει το Σωτήρη να παρακολουθεί κρυφά την Ασημίνα ενώ ο Γραμματικός ζητά από την Πηνελόπη να παντρευτούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Ουρανία επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την Ασημίνα και τον Μπάμπη. Ποια θα είναι αντίδρασή της μπροστά σε μια σχέση που θα προκαλέσει φουρτούνες;

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 65, 66, 67, 68

 

22/12/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66 Β ΚΥΚΛΟΣ
Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 66 β Κυκλος

Επεισόδιο 66. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στη καρδιά του Σέργιου αλλά η Ασημίνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει, παρά και τις παραινέσεις του Νικηφόρου. Ο Λιας στήνει παγίδα στον Κωνσταντή και στον Μελέτη, θέλοντας να ξεπληρώσει παλιούς λογαριασμούς ενώ ο Βόσκαρης καταφέρνει να σπείρει την διχόνοια ανάμεσα στον Άγγελο και την Σοφούλα.

Ο Δούκας απαγορεύει στην οικογένεια του να παρευρεθούν στο γάμο της Πηνελόπης και του Αλέξη, όμως θα συναντήσει αντίσταση από κάποιον που δεν περίμενε ποτέ…

Η Δρόσω θα δεχτεί στο σπίτι μια αναπάντεχα ευχάριστη επίσκεψη. Ο Λάμπρος ανήσυχος με την συμπεριφορά της Ελένης, συναντάει κρυφά ένα πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη. Θα καταφέρει να του αποσπάσει την αλήθεια που τόσο φοβάται ν’ ακούσει;

Δείτε επίσης : Συνεχίζονται οι Άγριες Μέλισσες αλλά όχι στον ΑΝΤ1

 

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 65, 66, 67, 68

23/12/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67 Β ΚΥΚΛΟΣ
Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 67 β Κυκλος

Επεισόδιο 67. Ο Βόσκαρης δεν κάνει δεκτή την επιστροφή του Προύσαλη στο τμήμα και το Διαφάνι θα δώσει με τον τρόπο του, την απάντηση του. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση, για να ζήσουν ήρεμοι και μακριά απ’ τα προβλήματα. Θ’ αποφασίσει αυτή τη φορά η Ελένη να φύγει απ’ τον τόπο της;

Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός ύστερα απ’ την απόφαση του Κωνσταντή ν’ αναβάλλει τον γάμο του με την Δόμνα. Το ίδιο βράδυ ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια απ’ το παρελθόν, ενώ η παράνομη σχέση της Ασημίνας και του Μπάμπη, κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί απ’ τον Νικηφόρο. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα έχουν μια τυχαία συνάντηση, που θα οδηγήσει σε νέες αναταράξεις.

Ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, για να οδηγήσει την Ελένη μακριά απ’ το Διαφάνι. Μυστικά και ψέματα στη φόρα, ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα… δεν θ’ αφήσουν τίποτα όρθιο, μετά απ’ αυτήν την νύχτα.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 65, 66, 67, 68

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Βιολέτα με τον Μιλτιάδη;

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 65, 66, 67, 68

Αναμένουμε το επεισοδίο 68, 69, 70, 71

Close