Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Βιολέτα με τον Μιλτιάδη;

Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Βιολέτα με τον Μιλτιάδη θα δούμε την Βιολέτα Νύφη στο πλάι του Μιλτιάδη επιτέλους; Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για όλες  τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» και μας έδωσε έμμεσα πολλά spoilers  αλλά και για το αν Οι Άγριες μελλισες θα πάνε και σε τρίτη σεζόν.

έχουν οι . «Η Βιολέτα είναι ένας καλός και τίμιος άνθρωπος που τους βοηθάει όλους. Ο Μιλτιάδης έχει ένα πρόβλημα, αλλά εγώ τον κουράρω πολύ καλά, οπότε θα τον συνεφέρω. Η Βιολέτα τον αγαπάει πάρα πολύ και η αγάπη θεραπεύει τα πάντα. Θα περάσουμε μία φάση χωρισμού, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά» δήλωσε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου γιατί αγαπήσαμε τόσο πολύ τη Βιολέτα, H Θεοφανία Παπαθωμά απάντησε, γιατί είναι καλός άνθρωπος δίκαιος και τους βοηθάει όλους.

Ο Μιλτιάδης θα γίνει καλά;

Ο Μιλτιάδης ο γλυκούλης έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα αλλά εγώ τον κουράρω και νομίζω πως θα τον συνεφέρω γιατί τον αγαπάω πάρα πολύ και η αγάπη θεραπεύει τα πάντα. Θα περάσουμε από μια  φάση  χωρισμού αλλά εγώ είμαι αισιόδοξη πως θα τα καταφέρουμε.

Τι  θα γίνει με τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα θα παντρευτούν;

Θα παντρευτούν η Βιολέτα με τον Μιλτιάδη; Θα δούμε την Βιολέτα με νυφικό ρώτησε η ρεπόρτερ και ηθοποιός απάντησε :

Πιστεύω πως ναι θα έχει αίσιο τέλος το θέλω για την Βιολέτα για να ησυχάσει επιτέλους.

Ασημίνα και Μπάμπης δεν θα είναι για πολύ μαζί

η Θεοφανία Παπαθωμά  είπε πως η σχέση της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα περάσει μία μικρή κρίση, καθώς ο Μπάμπης θα μπει ανάμεσά τους, αλλά όλο αυτό θα είναι μία «απλή περιπετειούλα» και τίποτα παραπάνω.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Γραμματικός και Λάμπρος στήνουν σχέδιο εναντίον του Βόσκαρη

Χωριό και Βόσκαρης ενάντια στην Ελένη;

Το χωρίο τη στηρίζει τη Λενιώ και θα συνεχίζει να τη στηρίζει.Κάποιοι από το χωριό όχι όλοι θα είναι απέναντι στο Λενιώ με τη συμβολή του Βόσκαρη είπε η ηθοποίος

 

Αναφορικά για Δρόσω και Κωνσταντη δήλωσε πως Η Δρόσω θα  επιστρέψει στο χωρίο αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Κωνσταντή και αν θα είναι μαζί

Άγριες μέλισσες και τρίτη σεζόν

οι σεναριογράφοι της σειράς του ΑΝΤ1, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, είναι δύο  ταλαντούχοι άνθρωποι που μπορούν να πάνε τις Άγριες Μέλισσες και για πέντε σεζόν. «Καλό θα ήταν να πάμε και για τρίτη σεζόν. Όταν ένα σήριαλ κάνει τριαντάρια και δεν έχει τελειώσει η ιστορία του και ο κόσμος το αγαπάει γιατί να μην του το δώσεις και για τρίτη χρονιά;Είπε.

Πως είναι η ζωή με τρία παιδιά στο σπίτι

 

Έχουμε πολύ κλεισούρα αλλά εγώ πάντοτε προσπαθώ σε οποιαδήποτε κατάσταση να βρω το θετικό αυτής.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close