Άγριες Μέλισσες-Πέτρος Ορφανίδης-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Βαρουξής θα διαπράξει εσχάτη προδοσία στον Πέτρο Ορφανίδη.

Δεν ξηγιούνται έτσι οι φίλοι Βαρουξή μου…Δεν ξηγιούνται έτσι…

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες φαίνεται πως θα γεμίσουν αγωνία τους τηλεθεατές. Την ίδια στιγμή που ο Λάμπρος και ο Ζάχος προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία, η ΕΑΚ προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της και όταν ένας σύντροφός του συλλαμβάνεται από τον Ντούνια, η ΕΑΚ ξεκινάει να μπαίνει σε σοβαρό κίνδυνο.

Άγριες Μέλισσες-Ντούνιας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πρέπει να ακούσει το μαμά από ένα δεύτερο παιδί

Ο Πέτρος ξεκινάει να σκέφτεται ότι εκτός από τον αγώνα τους κινδυνεύει ακόμη και η ζωή τους. Προσπαθεί λοιπόν να βοηθήσει έτσι ώστε ο σύντροφός τους να αφεθεί ελεύθερος. Στην προσπάθεια του αυτή δεν διστάζει να κάνει συμφωνία ακόμη και με τον ίδιο τον Ντούνια.

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος Ορφανίδης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μια βραδιά πάθους θα καταστρέψει τη Μυρσίνη

Συγκεκριμένα, ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει είναι να φύγει από την Ελλάδα. Επίσης υπόσχεται πως δεν θα έχει καμία ανάμειξη από εδώ και στο εξής με την ΕΑΚ και ξεκινάει να σχεδιάζει τον τρόπο που θα φύγει. Ο Πέτρος προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους που πρέπει να διαλυθεί σύμφωνα με τον ίδιο η ΕΑΚ και φυσικά ο Βαρουξής βγαίνει εκτός εαυτού.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα πέφτει στα πατώματα μετά τον χωρισμό της

Ο Πέτρος βλέπετε θα του ανακοινώσει πως θα τον φυγαδεύσει το συντομότερο δυνατόν εκτός Ελλάδας και πως στην συνέχεια θα τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Ο Πέτρος προσπαθεί να σώσει την δική του την ζωή αλλά και των υπολοίπων.

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος Ορφανίδης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω περνάει στην αντεπίθεση

Όμως ο Βαρουξής δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό. Θα κάνει μία κίνηση που είναι σε θέση να ανατρέψει την συμφωνία του Ορφανίδη αλλά και τις σχέσεις τους από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close