Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 18 , 19 , 20

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων18 , 19 , 20 και φωτογραφίες. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος Επεισόδιο 18 στις 26/10/21

Επεισόδιο 18

Πώς θα αντιδράσουν η Πηνελόπη, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη με το άλλοθι του Δούκα; Θα φέρει πολλές  αναταράξεις …  H Πηνελόπη είναι έτοιμη να κάνει την τελευταία της κίνηση για να πληρώσει ο πατέρας της, ο Δούκας Σεβαστός. Την σχέση της Ζωής και του Κωνσταντή θα την μάθει ένα πολύ επικίνδυνο πρόσωπο.

Ο Λάμπρος θα πάρει ένα γράμμα απ’ την Ελένη που θα τον τρομοκρατήσει ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος μ’ ένα διαφορετικό πρόσωπο της Ανθής που δεν το περιμενεί. Η Δρόσω δείχνει να μην τα καταφέρνει με το θέατρο. Ένας θάνατος θα συγκλονίσει συθέμελα τους κόλπους του καθεστώτος ενώ η Ελένη θα αλιεύσει, απ’ τον σύλλογο γυναικών, την πρώτη της, σημαντική πληροφορία. Η σύλληψη ενός άντρα θα φέρει τον Πέτρο σε πολύ δύσκολη θέση.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 18 , 19 , 20 Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 18 , 19 , 20 Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 18 , 19 , 20

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος Επεισόδιο 19 στις 27/10/21

Επεισόδιο 19

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 18 , 19 , 20 Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 18 , 19 , 20 Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 18 , 19 , 20

Η Αντιγόνη συνεχίζει το σχέδιο του ζεύγους Σεβαστού. Θα καταφέρει να αντιστρέψει τη δίκη η κατάθεσή της; Όλοι βρίσκονται σε αγωνία για το επικείμενο αποτέλεσμα του δικαστηρίου. Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει απ’ τη χώρα και προβαίνει σε μια απρόσμενη κίνηση που θα αλλάξει συμαντικά τη σχέση του με την Ασημίνα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η αλήθεια αποκαλύπτεται  Η Αιμιλία μαθαίνει για Ζωή και Κωνσταντή

Ο Λάμπρος συνεχίζει την παράνομη αλληλογραφία με την Ελένη και προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ τις έρευνες της. Η Ζωή βρίσκεται εγκλωβισμένη καθώς η Αιμιλία ανακαλύπτει τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Θα την στηρίξει ή θα την προδώσει στον Ακύλα; Μια κίνηση του Ζάχου θα εξοργίσει τελείως την Ελένη.Στη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου τα σχέδια της Ελένης, κινδυνεύουν, ν’ αποκαλυφθούν οταν γυναίκες του καθεστώτος θα βρεθούν εκεί.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος Επεισόδιο 20 στις 28/10/21

Επεισόδιο 20

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 18 , 19 , 20

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια στο Διαφάνι. Η αιφνίδια επίσκεψη των γυναικών της Εστίας όμως θα προκαλέσει προβλήματα στην Ελένη. Αλλά ευτυχώς θα την βοηθήσει ο Ζάχος. Ο Ακύλας θα παίξει το τελευταίο του χαρτί και θα εκβιάσει τον Δούκα. Ο Άγγελος και ο Θανασάκης θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες,  Οι απόψεις τους θα συγκρουστούν, με την Σοφούλα να βρεθεί στη μέση. Τον καυγά θα σταματήσει, φυσικά, η Σοφούλα. Με όμορφο τρόπο και ήπια φωνή, θα βάλει στη θέση του τον μικρό της αδελφό.

Μετά από τη σύλληψη ενός συντρόφου του, ο Πέτρος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Πριν, όμως, το κάνει αυτό, ζητάει από την Ασημίνα να μιλήσουν. Δε θέλει να φύγει, χωρίς να της εκμυστηρευτεί την αλήθεια. Μετά την εξομολόγηση του Πέτρου, η Ασημίνα θα ζητήσει διαζύγιο από τον Νικηφόρο. Θα του προτείνει να χαράξουν και δικαστικά χωριστές πορείες.

Η άτυπη διάσταση, αποκτά υπογραφή. Η Ασημίνα θέλει το χαρτί του διαζυγίου στα χέρια της. Φυσικά, ο Νικηφόρος μένει έκπληκτος από αυτή την πρόταση. Αυτό είναι κάτι που δεν περίμενε να ακούσει ποτέ.

Πώς θα αντιδράσει και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Ασημίνας;

Η μέρα της απόφασης στη δίκη του Δούκα έχει φτάσει και οι αδερφές Σταμίρη είναι εκεί για να την ακούσουν.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 21 , 22, 23, 24

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close