Άγριές Μέλισσες: Ο Ακύλας θέλει να σκοτώσει τον Κωνσταντή και την Ζωή

Άγριες μέλισσες:O Ακύλας μαθαίνει ότι η Ζωή έχει εραστή τον Κωνσταντή και πως τον κατέδωσε και μπήκε φυλακή .Ο Ακύλας Μεγαρίτης ορκίζεται να τους κάνει να υποφέρουν μέχρι θανάτου.

Τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό και από ένα τυχαίο γεγονός αποκαλύπτεται ο κρυφός δεσμός της Ζωής και του Κωνσταντή στον πιο λάθος άνθρωπο …Τον Ακύλα Μεγαρίτη που θολωμένος από θυμό και ζήλια ορκίζεται να τους κάνει όλους να υποφέρουν μέχρι θανάτου.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια :12, 13, 14,

Σύμφωνά με το περιοδικό TV ΣΙΡΙΑΛ ,Για τη Ζωή Μεγαρίτη ο γάμος της με τον Ακύλα είναι μία φυλακή. Το διαζύγιο που του είχε ζητήσει ήταν το πρώτο βήμα για την Ελευθερία.

Άγριές Μέλισσες: Ο Ακύλας θέλει να σκοτώσει τον Κωνσταντή και την Ζωή

Αλλά αμέσως μετά, η χαρά μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν έμαθε για την αποφυλάκιση του… Το μίσος και η απέχθεια που νιώθει για εκείνον, διαδέχεται ο φόβος για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει το αρρωστημένο του μυαλό.

Ο Κωνσταντής αποτέλεσε για εκείνη τη μόνη διέξοδο για να νιώσει και πάλι γυναίκα και παρόλο που η Ζωή, κρύβει τη σχέση της με τον Κωνσταντή, από την άλλη η κόρη της η Κορίνα, ξέρει πως η μητέρα της έχει παράνομο δεσμό και συνεχώς την απειλεί πως θα το αποκαλύψει .

Μέσα σε όλα αυτά ,η μετακόμιση της οικογένειας Μεγαρίτη, φέρνει και άλλες φουρτούνες στη Ζωή ,η οποία αντιμετωπίζεται με δυσπιστία εξαιτίας του άντρα της και της αδερφής της Αιμιλίας.  Στο μεταξύ η γυναίκα του Ακύλα, συνεχίζει τις κρυφές συναντήσεις της με τον Κωνσταντή. Τον οποίο και εμπιστεύεται απόλυτα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Spoiler : Λενιώ και Λάμπρος γίνονται γονείς

Έτσι του κάνει μία σημαντική αποκάλυψη για τη φυλάκισή του Ακύλα. Συγκεκριμένα του παραδέχεται πως εκείνη ήταν που τον κατέδωσε στην αστυνομία και μπήκε φυλακή και όλα αυτά για να γλιτώσει από εκείνον και το αρρωστημένο το μυαλό.

Άγριές Μέλισσες: Ο Ακύλας θέλει να σκοτώσει τον Κωνσταντή και την Ζωή

Την ίδια ώρα ,η Κορίνα βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο που ενισχύει τις υποψίες της πως η μητέρα της έχει εραστή και θυμωμένη αποκαλύπτει τα πάντα στον πατέρα της. Ο Ακύλας, υποδύεται πάλι τον ήρεμο και ψύχραιμο άντρα και πείθει την κόρη του πως έχει καταλάβει λάθος…

Όμως το βλέμμα του καρφώνει τη Ζωή.. Όταν μείνουν οι δυο τους ,εκείνος φροντίζει να της κάνει ξεκάθαρο πως αν ανακαλύψει πως έχει άλλον θα τους σκοτώσει και τους δύο .

Ο Ακύλας βάζει λυτούς και δεμένους να βρουν τον εραστή της γυναίκας του, ενώ δεν θα αργήσει να έρθει και η στιγμή που θα μάθει πως ήταν εκείνη που τον κατέδωσε και μπήκε στη φυλακή. Πως θα αντιδράσει ο Ακύλας;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close