Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 21 , 22, 23, 24

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων21 ,22, 23,24 . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος Επεισόδιο 21 στις 01/11/21

Επεισόδιο 21

Η απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωση του Δούκα θα προκαλέσει την οργή όλων. Ο Γαϊτάνης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Μπάμπη και στον Προκόπη στα επόμενα επεισόδια της σειράς άγριες μέλισσες, καθώς τους λέει ότι μπορούν να φύγουν από την Λέρο, όμως το τίμημα για να γίνει αυτό θα είναι βαρύ. Οι δυο ήρωες θα πρέπει να αποκαλύψουν τι έγραφε το γράμμα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη. Θα ενδώσουν σε αυτήν την πρόταση;

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 18 , 19 , 20

Η Κορίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σκληρή αλήθεια και ο Μελέτης αναγκάζεται να ανοίξει τα χαρτιά του. Ο Ζάχος κάνει μία πολύ όμορφη κίνηση στις Άγριες Μέλισσες, η οποία δίνει τεράστια χαρά στην Ελένη. Της προτείνει να πάνε μαζί στη Λέρο, για να δει από κοντά τον Λάμπρο.

Εκείνη χαμογελάει, χωρίς να γνωρίζει την πικρή αλήθεια δείτε εδώ. Ο Ζάχος ξεκινάει τις ετοιμασίες για να τους φέρει ξανά κοντά, έστω για λίγο, έστω για τελευταία φορά. Όλα αυτά, βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο τη θέση του…

. Τα χαρτιά του διαζυγίου βγαίνουν για την Ασημίνα και τον Νικηφόρο και είναι έτοιμοι να υπογράψουν. Θα έρθει  το οριστικό τέλος στον γάμο τους;

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Θα χωρίσει ο Δούκας την Μυρσίνη για χάρη της Αντιγόνης;

Η Δρόσω θα δεχτεί στη θεατρική πρόβα μια αναπάντεχη επίσκεψη. Η Ουρανία  θα αποφασίσει να βοηθήσει τον Σαραντόπουλο στα  προβλήματα που αντιμετωπίζει κι όλα δείχνουν μια νέα κρίση στον γάμο της με τον Κυριάκο. Ο Λάμπρος βρίσκεται για άλλη μία φορά  στο στόχαστρο κι αυτή τη φορά τα πράγματα  θα γίνουν πολύ επικίνδυνα τόσο για τον Λάμπρο όσο και για την Ελένη…

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος Επεισόδιο 22 στις 02/11/21

Επεισόδιο 22

Ο  Ακύλας με τον Δούκα, προχωρουν το έργο του αεροδρομίου όταν η Γαλάτεια θα του μεταφέρει μια ανησυχητική εξέλιξη. Την ίδια στιγμή ο Γαϊτάνης προσπαθεί να μάθει τι περιείχαν τα γράμματα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη ενώ ο Προκόπης και ο Μπάμπης  θα αρνηθούν τη δελεαστική πρόταση που τους έκανε ο διοικητής.

Η ασφάλεια βρίσκεται ξανά στο σπίτι των τριών αδελφών και ο Κωνσταντής σπεύδει  να τις σώσει. Στη συνέχεια, ο Κωνσταντής, φεύγει και στο δρόμο χάνει τις αισθήσεις του, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αρχίζει να επιδεινώνεται. Η Αντιγόνη φαίνεται να γνωρίζει πολλά για το παρελθόν του Δούκα. Η εξαφάνιση του Κωνσταντή ανησυχεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη .

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Θα χωρίσει ο Δούκας την Μυρσίνη για χάρη της Αντιγόνης;

Ο Μελέτης που περνάει τυχαία από το σημείο, τον βρίσκει στο έδαφος και σπεύδει να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο ίδιος, δεν γνωρίζει το παραμικρό για το πρόβλημα υγείας του Κωνσταντή. Οταν ο γιατρός του λέει πως τα πράγματα είναι σοβαρά και πως κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή να πεθάνει, συγκλονίζεται και επηρεάζεται όσο κι αν είναι θυμωμένος μαζί του

Η Ουρανία βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα προκειμένου να βοηθήσει τον Σαραντόπουλο. Η Ελένη αποκαλύπτει στον Ζάχο το λόγο για τον οποίο την κυνηγά η ασφάλεια.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 23 στις 03/11/2021

επεισόδιο 23

Ο Ακύλας καταστρώνει  ένα σχέδιο με το οποίο, θα φέρει τον Ζάχο αντιμέτωπο με τον Λάμπρο ενώ ζητάει απ’ τη Ζωή να έχει από κοντά την Ελένη και να γίνουν φίλες. Μόνο που η Ζωή έχει τα δικά της σχέδια δείτε εδώ Ο Μπάμπης βρίσκετε μπροστά σε μια αναπάντεχη τροπή ενώ στο σπίτι της Ουρανίας και του Κυριάκου θα γίνει πόλεμος για το δάνειο του Σαραντόπουλου.

Ο Μελέτης δείχνει να επηρεάζεται απ’ το πρόβλημα του Κωνσταντή. Η Αντιγόνη θα  αποκαλύψει  στον Δούκα, ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει …Παράλληλα  η Μυρσίνη βλέπει πια στο πρόσωπο της Αντιγόνης  , μια ερωτική αντίζηλο. Η Ελένη βρίσκει ξαφνικά έναν ανεπάντεχο σύμμαχο ενώ η αποκάλυψη της Δρόσως, θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως ο Πέτρος και η Ασημίνα είναι μαζί, στις Άγριες Μέλισσες. Η οργή του θα είναι τεράστια, όπως επίσης και το ξέσπασμά του. Ένας άσχημος καυγάς θα ξεκινήσει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 24 στις 04/11/2021

επεισόδιο 24

Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη  να μείνει μακριά από τον Δούκα ,ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα για να μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του. Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη θα την σοκάρει. Ο Κωνσταντής δέχεταιτην επίσκεψη των γονιών του που ανησυχούν για την υγεία του. Τα νέα της επιστροφής του Μπάμπη  θα φέρνουν μεγάλη χαρά στο Διαφάνι.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος καταδικάζεται σε θάνατο και η Ελένη ενώνεται με τη Ζωή Μεγαρίτη

Ο Ζάχος μαθαίνει από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο. Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα αλλά τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν να αγιάσει!  Τι θα ζητήσει ο Ακύλας ως αντάλλαγμα από τον Κυριάκο; Ο Λάμπρος φοβάται να εμπιστευτεί τον Βαρουξή που επιμένει να μάθει τι  πραγματικά συνέβη στην καλύβα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 25 , 26 , 27 , 28

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close