Άγριες Μέλισσες: Η κρυφή ερωμένη του Δούκα εμφανίζεται στο δικαστήριο

Απρόοπτες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες:  Η άγνωστη γυναίκα που θα εμφανιστεί ως ερωμένη του Δούκα Σεβαστού στο δικαστήριο θα αφήσει τον Δούκα άφωνο και θα κάνει την Μυρσίνη να παγώσει .

Σοκ θα προκαλέσει η εμφάνιση μιας άγνωστης γυναίκας στη δίκη. Ο Δούκας θα μείνει άφωνος με την κρυφή του ερωμένη να δίνει κατάθεση, στις Άγριες Μέλισσες. Μία -προφανώς- ψεύτικη κατάθεση…

Ενώ όλα φαίνεται πως έχουν σκοτεινιάσει για τον πρωταγωνιστή, ο Ακύλας Μεγαρίτης καταφέρνει να βάλει ξανά στη θέση τους τα πράγματα. Θέλει με κάθε τρόπο να αθωωθεί ο Δούκας, για να τον βοηθήσει στα μεγάλα του σχέδια.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα μαθαίνει για την Πηνελόπη και γίνεται ο χειρότερος της εφιάλτης

Μάλιστα, αν καταφέρει να τον “γλιτώσει” από τη φυλακή, ο Δούκας θα του χρωστάει χάρη. Έτσι, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα έχει και τους Σεβαστούς στο χέρι του… Ποιο σχέδιο έχει ετοιμάσει;

Η μυστηριώδης γυναίκα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό TV24, η Αντιγόνη (Λήδα Ματσάγγου) είναι η ερωμένη που είχε ο Δούκας στις Άγριες Μέλισσες. Μόνο που, ο Δούκας δε την γνωρίζει! Η γυναίκα αυτή εισβάλλει στη δικαστική αίθουσα και δημιουργεί πανικό.

Η κρυφή ερωμένη του Δούκα

Ανεβαίνει στο ειδώλιο και αναφέρει πως είναι η ερωμένη του Δούκα Σεβαστού. Το βράδυ της δολοφονίας του Θέμελη, ο αγαπημένος της Δούκας ήταν μαζί της. Ορκίζεται και αναλύει μία ψεύτικη ιστορία, όπως ακριβώς την έχει καθοδηγήσει να κάνει, ο Ακύλας.

Δείτε επίσης : Οριστικό Τέλος για τις Άγριες Μέλισσες: H απόφαση του ant1

Η Μυρσίνη παγώνει. Ο Δούκας δε μπορεί να αντιδράσει. Όλο το δικαστήριο είναι στο πόδι. Ο Νικηφόρος και η Πηνελόπη ξεσπούν ακούγοντας αυτή τη γυναίκα να καταθέτει ψευδώς. Είναι σίγουροι πως είναι ένα άλλο κόλπο του πατέρα τους…

Βέβαια, ο Σεβαστός δεν έχει ιδέα. Το σοκ είναι τεράστιο και για τον ίδιο… Η Μυρσίνη, άφωνη, παρακολουθεί τη συνέχεια της δίκης σύμφωνα με το youfly.com , με τον Δούκα να βρίσκεται πια σε πλεονεκτική θέση.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close