Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 73 , 74 , 75 , 76

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 73 , 74 , 75 , 76 Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 73 στις 28/02/2022

επεισόδιο 73

Δευτέρα

Ο Ακύλας κάνει μία ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα, που ζητά τη συμμαχία των γιων του. Η Πηνελόπη αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της και να μάθει όσα κρύβει Ο Μελέτης, ενώ η Μυρσίνη κάνει μυστικές συνεννοήσεις με τη Ρένα και ο Σέργιος είναι χαρούμενος που βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί. Ο Πέτρος και ο Λάμπρος ανοίγουν τα χαρτιά τους στον Λάκη με κίνδυνο να πέσουν σε παγίδα.

Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης λέει στην Βιολέτα πως είναι ερωτευμένος μαζί της

Ο Σταμάτης ζητάει από τον Παναγιώτη να μεσολαβήσει για χάρη του στη Βιολέτα ενώ το χωριό αποδέχεται επιτέλους τον Κυριάκο. Η Ασημίνα ζητά από τον Πέτρο να γράψει στην Ελεύθερη Ελλάδα ενώ η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Δούκας τακίμιασε με τον Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 74 στις 1/03/2022

επεισόδιο 74

Τρίτη

Ο Δούκας αναλαμβάνει καθήκοντα νέου προέδρου στο έργο του αεροδρομίου και πλέον αντιμετωπίζει τη δυσπιστία του Διαφανίου, οι οποίοι επιτίθενται ακόμα και στο Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη συνεχίζει το σχέδιο της, να προσεγγίσει τον Μελέτη προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 69 , 70 , 71 , 72

Η συμπεριφορά του Λευτέρη όσο πάει γίνεται ανεξέλεγκτη προκαλώντας την ανησυχία της Δρόσως και των φίλων του. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δέχονται την πρόταση του Δούκα να τον βοηθήσουν με τη νέα του θέση, αλλά θέτοντας έναν βασικό όρο. Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την πιο σκληρή δοκιμασία προκειμένου να εισχωρήσει στους Άβαντες. Ο Λάμπρος και ο Πέτρος στην αναζήτηση τους, να βρούνε αποδείξεις για το φόνο, θα βρεθούν μπροστά σε θανάσιμο κίνδυνο.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 75 στις 2/03/2022

επεισόδιο 75

Τετάρτη

Ο Πέτρος με τον Λάμπρο προσπαθούν να βρουν τρόπο να ψάξουν το νεκροταφείο. Η Ελένη θέλει να βεβαιωθεί για τις προθέσεις του Ζάχου ενώ η Ασημίνα γράφει το άρθρο της για την Ελεύθερη Ελλάδα.
Ο Άγγελος πρέπει να πάρει μία απόφαση για να περάσει τη δοκιμασία των Αβάντων και βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Μελέτη. Η Μυρσίνη από την άλλη χαίρεται που βλέπει τα παιδιά της να συμμαχούν με τον πατέρα τους και κάνει μία αναπάντεχη πρόταση στον Δούκα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η εκδίκηση της Πηνελόπης

Ο Λευτέρης αναγκάζεται να πει ένα μεγάλο ψέμα στον Άκύλα ενώ η Κορίνα έρχεται πιο κοντά με τον Μπάμπη. Το χωριό είναι δύσπιστο απέναντι στον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο για τη συμμαχία με τον Δούκα, όταν σκάει μία δυσάρεστη έκπληξη. Ο Πέτρος αποφασίζει να ρισκάρει με τον φύλακα του νεκροταφείου. Θα προλάβει ο Λάμπρος να τον προειδοποιήσει;

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 76 στις 3/03/2022

επεισόδιο 76

Πέμπτη

Όλοι είναι αναστατωμένοι με την έγκριση του υπουργείου, να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι. Ο Δούκας με την οικογένειά πια στο πλευρό του, προσπαθεί να βρει μία λύση, αλλά τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά. Η Ζωή δεν πιστεύει πως ο Λευτέρης έχει σχέση με τη Βέτα ενώ ο Ακύλας ζητάει να τη γνωρίσουν.

Ο Παναγιώτης είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει τα αισθήματα του στη Βιολέτα, ενώ ο Ζαχαρίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία μεγάλη αλήθεια. Ο Ζάχος προάγεται σε αντισυνταγματάρχη και οργανώνει ένα πάρτυ στο σπίτι του, μόνο που δεν θα έχει την κατάληξη που θέλει. Η Σοφούλα και η Κορίνα θα κάνουν μία καινούργια αρχή στη γνωριμία τους. Η Ελένη θα αποκαλύψει στο Λάμπρο ένα μεγάλο μυστικό…. είμαι έγκυος, του λέει, κάνοντας τον να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό το τέλος θα έχουν όλες οι γυναίκες στη σειρά

Η είδηση αυτή θα γίνει γνωστή σε όλο το Διαφάνι, με το Ζάχο να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Στη σκέψη πως θα χάσει για πάντα την Ελένη, καταρρακώνεται, αλλά δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Συγκεκριμένα, καταστρώνει ένα σχέδιο για να σπιλώσει την ευτυχία της Ελένης και του Λάμπρου. Θα τα καταφέρει;

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

 

 

 

Close