Άγριες μέλισσες: Ο Κωνσταντής προδίδει τον Δούκα

Άγριες μέλισσες: Ο Κωνσταντής προδίδει τον Δούκα! Ο Κωνσταντής μπορεί να πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο αλλά βρίσκει πάντα χρόνο για να συναντάει την Δρόσω.

Αφού λοιπόν ο Νικηφόρος έχει απαγορεύσει στην Δρόσω να βλέπει τον μικρό Σέργιο μετά από τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της και την Τρούμπα, η Ασημίνα αντιδρά. Ο Κωνσταντής θα βοηθήσει την Δρόσω να βλέπει το παιδί της κρυφά. Ενώ η Ασημίνα αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι νέο έχει μπει στη ζωή της μικρής της αδερφής και το ψάχνει.

Δείτε επίσης : «Άγριες Μέλισσες»: Ο Βόσκαρης ευνουχίζεται μέσα στη φυλακή

Η Ελένη από την άλλη βλέπει ξανα τον Κωνσταντή έξω από το σπίτι τους και  ζητάει τον λόγο  από τη Δρόσω, όμως δεν πιστεύει αυτά που θα ακούσει : «Με τον Κωνσταντή αγαπιόμαστε και θέλουμε να παντρευτούμε», της λέει και η Ελένη παθαίνει σοκ.

Τι;Εχεις τρελαθεί; Δρόσω, σύνελθε, τι έχεις πάθει;», όμως η Δρόσω είναι ανένδοτη  «Γιατί Ελένη τι έχω πάθει; Μια χαρά είμαι! Βασικά είμαι καλύτερα από ποτέ! Ξέρω, δεν πρόκειται να μας δεχτούν. Ξέρω ότι οι Σεβαστοί θα κάνουν τα πάντα για να μας χωρίσουν, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι και θέλουμε να είμαστε μαζί.

Η Ελένη συνεχίζει και της λέει: «Κάνετε τεράστιο λάθος, Δρόσω, αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν», αλλά εκείνη δεν ακούει τίποτα . Μέσα σε όλα αυτά, ο Μπάμπης μαθαίνει  ότι  ο Κωνσταντής δίνει  κρυφά τον Σέργιο να στην  Δρόσω και το λέει στην Ασημίνα! Η Ασημίνα βγαίνει εκτός εαυτού  και πάει να συναντήσει την αδελφή της«Τι άλλο θα κάνεις για να είσαι κοντά στον Σέργιο; Δεν ντρέπεσαι;

Όλα τα αδέλφια των Σεβαστών θα πάρεις; Πρώτα κουνήθηκες στον Σέργιο, μετά στον Νικηφόρο και τώρα στον Κωνσταντή;», της λέει και η Ελένη επεμβαίνει: «Ασημίνα, σταμάτα! Τι λόγια είναι αυτά;», ενώ η Δρόσω της απαντάει: «Τόσα χρόνια δεν χόρτασες να με βρίζεις, να με μισείς και να με μειώνεις;».

Η Ασημίνα εκτός ορίων

Όχι και δεν πρόκειται να το κάνω! Εσείς οι δύο δεν θα είστε ποτέ μαζί και βάλτο καλά στο μυαλό σου», της λεει και φεύγει. Στο σπίτι των Σεβαστών ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι ο Κωνσταντής δίνει κρυφά τον Σέργιο στην   Δρόσω και γίνεται χαμός ανάμεσα τους . Τα  αδέλφια πιάνονται στα χέρια Τότε ο Κωνσιαντής τους λέει:

«Η Δρόσω θα βλέπει τον γιο της, είτε σας αρέσει είτε όχι», δηλώνει σε όλους και ο Νικηφόρος τους φωνάζει: «Κωνσταντή, εγώ αποφασίζω για τον γιο μου, εσένα δεν σου πέφτει λόγος. Και για να έχουμε καλό ερώτημα, τι σε νοιάζει για τη Δρόσω;», του λέει και τότε ο Κωνσταντής αποκαλύπτει: «Γιατί την αγαπάω». Όλοι μένουν κόκκαλο και εκείνος λέιε: «Τι κοιτάτε; Ναι, την αγαπάω σαν τρελός και δεν θέλω να τη χάσω! Κι εκείνη με αγαπάει και θα είμαστε μαζί θέλετε δεν θέλετε».

Ο Δούκας δεν πιστεύει αυτά που ακούει και γίνεται έξω φρένων. Ο  Κωνσταντής   πάει να βρει την Ελένη και της λέει:  Τη Δρόσω την αγαπάω, Ελένη, και θέλω να την παντρευτώ» εκείνη είναι φυσικά αντίθετη με αυτό και τότε  σύμφωνα με το tv24, ο Κωνσταντής θα θελήσει  να εκδικηθεί τον Δούκα  του και τον Νικηφόρο και της μαρτυρά την αλήθεια για τα σχέδια  που έχουν για τον συνεταιρισμό!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close