Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών

Την αρχή έκανε ο  Κωνσταντής και συνεχίζει η Ανέτ . Ένας ,ένας λοιπόν αφήνει το αρχοντικό του Δούκα  και η Μυρσίνη κλονίζεται στην ιδέα ότι τα γεγονότα  θα φτάσουν στα αυτιά των παιδιών της και τότε η καταστροφή θα είναι δεομένη.

Από την άλλη  η Πηνελόπη έχει καταλάβει ότι η οικογένεια της είναι μπλεγμένη με αρκετά εγκλήματα.  Οπότε επισκέπτεται πιο συχνά τον Σπανό ψάχνοντας λύσεις και φυσικά μαζί της θα είναι και η Ανέτ που θα πιεστεί να καταθέσει.

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών

Η Ανέτ αφήνει τον Δούκα

Ο Μελέτης θα απαρνηθεί την μητέρα του και θα στηρίξει τον Δούκα αφού αισθάνεται περήφανος για τις πράξεις του. Η Ανέτ μη μπορώντας να δεχτεί αυτές τις πράξεις εγκαταλείπει το σπίτι των Σεβαστών.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης μπαίνει στο ψυχιατρείο  Η Ανέτ καταρρέει

Ακολουθεί τον ανιψιό της  Κωνσταντή, που έκανε  το ίδιο. Δεν κατάφερε να βλέπει τον πατέρα του και τον Μελέτη κατρακυλάνε στον βούρκο και μαζί του τάσσονται η Ανέτ, ο Νικηφόρος και η Πηνελόπη.

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών

Η θα ζητήσει  καταφύγιο στο σπίτι του Μιλτιάδη, που θα την βοηθήσει  να ηρεμήσει . Η Βιολέτα θα στηρίξει και τους δυο βλέποντας την καταστροφή να έρχεται.  Ο Δούκας θα πάρει εκδίκηση και ο Μιλτιάδης θα περάσει   στην αντεπίθεση θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία του.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close