Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας καταστρέφει τον Μιλτιάδη

Ο Δούκας και ο Μιλτιάδης, θα έρθουν στα χέρια στην συνέχεια των επεισοδίων στις  Άγριες Μέλισσες.  Όπως είδαμε ο Νικηφόρος θέλησε να δώσει τα χωράφια του στον αδερφό του. Η πράξη του αυτή εξόργισε τον Δούκα και τον έφτασε στο σημείο να χτυπήσει το παιδί του. Η προσπάθεια του να βρει μια λύση με τον Μιλτιάδη θα είναι άκαρπη.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια και εγκαταλείπει το Διαφάνι

Ο Μιλτιάδης έχει μπροστά του τους δολοφόνους του παιδιού του . Δούκας, Μελέτης και Κωνσταντής βρίσκονται  μπροστά στον Μιλτιάδη. Και οι δυο πλευρές είναι έτοιμες για όλα. Η πιο μεγάλη μάχη έχει αρχίσει!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας καταστρέφει τον Μιλτιάδη

Ο Δούκας καταστρέφει τον Μιλτιάδη 

Οι αλλαγές στον συνεταιρισμό εξαιτίας της μεταβίβασης μεριδίων είναι μεγάλες παρόλα αυτά  ο Δούκας δεν πτοείται και παρέα με τον Στέφανο Ιγνατιάδη ετοιμάζει τα εγκαίνια της επιχείρησης του . Εκεί  θα παρευρεθούν σημαντικά πρόσωπα  αλλά και βουλευτές, πολιτικοί για να υποδεχτούν και να δοκιμάσουν τα άφιλτρα Δούκας.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας καταστρέφει τον Μιλτιάδη

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το φινάλε του Κωνσταντή

Ο Μιλτιάδης όμως θα εμφανιστεί ακάλεστος με τον Δούκα να αισθάνεται άβολα.  Εκεί θα δημιουργηθεί φασαρία με τον Μιλτιάδη να βγάζει στη φόρα τις βρωμιές του Δούκα. Μετά από αυτό  ο Μελέτης προτείνει να τον βγάλουν από τη μέση και να τον σκοτώσουν,  με τον πανούργο Δούκα να έχει άλλα σχέδια.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας καταστρέφει τον Μιλτιάδη

Ο Δούκας λοιπόν προτιμάει να τον κλείσει σε ψυχιατρείο και θα το καταφέρει.  Ο Λάμπρος στην αρχή το είχε σκεφτεί  αλλά άλλαξε γνώμη θέλοντας να δώσει μια ευκαιρία στον πατέρα του. Αυτή τη φορά όμως δεν θα την γλυτώσει και ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο από τον Δούκα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close