Άγριες-Μέλισσες-Αντιγόνη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Αντιγόνη να ομολογεί την ψευδομαρτυρία της. 

Α μάλιστα  Τώρα κάτι μας είπες η Αντιγόνη !Δεν μπορώ να εκφραστώ ρε παιδί μου ….

Οι ώρες περνούν και η αγωνία όλων για το που βρίσκεται ο Μεγαρίτης αλλά και για το επόμενο βήμα του κορυφώνεται. Πράγματι, εκείνος είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τα λεφτά του και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας εκβιάζει την Ζωή για να μην σκοτώσει την Αιμιλία

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έτσι η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά του Σέργιου

Παράλληλα ο Κυριάκος κάνει μία επαγγελματική πρόταση στην έκπληκτη Ουρανία, ενώ ο Σταμάτης εξομολογείται τα αισθήματα του για τη Βιολέτα στον Παναγιώτη, ο οποίος παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Από την άλλη, η Πηνελόπη ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι όταν δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη, η οποία της ανατρέπει τα σχέδια.

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη δέχεται επίθεση

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Οι 5 θάνατοι στο μεγάλο φινάλε

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο εφιάλτης του φόβου για τον Ακύλα επιστρέφει. Οι ώρες περνούν και η Αιμιλία είναι εξαφανισμένη. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται, μέχρι που μαθαίνουν πως έχει πέσει θύμα απαγωγής του Ακύλα, όποιος θέλει με αυτό τον τρόπο να τους πιέσει να του δώσουν τα χρήματα του.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει την Αιμιλία

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή θυσιάζεται για να σωθεί η Αιμιλία

Η είδηση της απαγωγής της Αιμιλίας πέφτει σαν κεραυνός και σύντομα αποκαλύπτονται στην οικογένειά του οι πραγματικές του προθέσεις. Την ίδια ώρα, η Αντιγόνη αποφασίζει να μιλήσει και να σταματήσει να καλύπτει τον Δούκα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, ετσι καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στην δική του Σεβαστού, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παίζει αισχρά με τα αισθήματα της Μυρσίνης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

Από την άλλη η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθε η Μυρσίνη και ο Δούκας για το παρελθόν του Σέργιου. Λίγες ώρες μετά, ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ η Ζωή, κρυφά απ’ όλους, παίρνει το ρίσκο να ακολουθήσει τις εντολές του Ακύλα, για να σώσει την Αιμιλία απ’ τα χέρια του.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close