Άγριες Μέλισσες: Οι 5 θάνατοι στο μεγάλο φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού αυτοί θα είναι οι 5 θάνατοι στο μεγάλο φινάλε. 

Η αλήθεια είναι πως οι Άγριες Μέλισσες μας έχουν χαρίσει απίστευτες σκηνές μάχης, οπότε δεν θα μπορούσαν να μας αποχαιρετήσουν με τίποτα λιγότερο…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία βασανίζεται από τον Ακύλα

Δούκας, Μυρσίνη, Ακύλας, Μελέτης και Ζάχος θα βρουν το θάνατο στο φινάλε της σειράς “άγριες μέλισσες”. Ένα τέλος που θα ‘χει μία γλυκόπικρη γεύση μετά τα 3 χρόνια επιτυχίας με πέντε θανάτους στις άγριες μέλισσες καθώς το ζεύγος Σεβαστού, ο Μελέτης, ο Ακύλας και ο Ζάχος θα πέσουν νεκροί.

Ο ένας θάνατος θα έχει σχέση με τον άλλον και έτσι οι αλυσιδωτές εξελίξεις θα επισφραγίσουν τα τρία χρόνια επιτυχίας της σειράς του ΑΝΤ1. Ας δούμε όμως πώς θα πεθάνουν πέντε βασικοί χαρακτήρες της σειράς σύμφωνα με το περιοδικό TV σίριαλ.

Ο Ακύλας το σκάει από τη φυλακή και η είδηση αυτή προκαλεί και πάλι τον τρόμο στο χωριό και στην οικογένεια του Μεγαρίτη. Ο ίδιος όμως είναι αναγκασμένος να κρύβεται στη βουνά και να δρα υπογείως με τους λίγους πιστούς άντρες που του απέμειναν.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά η Ελένη θα έχει μία συνάντηση με τον Δούκα στα χωράφια του πατέρα της και η συζήτηση μεταξύ τους θα καταλήξει και πάλι σε ένταση και καυγά. Από την ταραχή και τον εκνευρισμό η Ελένη νιώθει  έντονους πόνους και έρχεται η ώρα να γεννήσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Happy end με ματωμένο το Διαφάνι

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται στην περιοχή ο καταζητούμενος Ακύλας μαζί με τους άντρες του και ο Δούκας χωρίς δεύτερη σκέψη αρπάζει την Ελένη και τη μεταφέρει σε μία αποθήκη όπου τη βοηθάει να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Η όλη διαδικασία του τοκετού γίνεται υπό άκρα σιωπή με την Ελένη να προσπαθεί να συγκρατήσει τις φωνές της από τον πόνο. Όμως το κλάμα του μωρού προδίδει τη θέση τους και ο Μεγαρίτης τους εντοπίζει και προσπαθεί να τους σκοτώσει.

Άγριες Μέλισσες: Οι 5 θάνατοι στο μεγάλο φινάλε

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος πέφτει νεκρός στην μάχη

Η Ελένη χάνει τις αισθήσεις της τόσο από την ταλαιπωρία της γέννησης όσο και από τον τρόμο μήπως πάθει κάτι το παιδί της. Ο Δούκας με αυτοθυσία παλεύει με τον αδίστακτο άντρα μέχρι που ο Ακύλας τον πυροβολεί και τον σκοτώνει.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας εκβιάζει την Ζωή για να μην σκοτώσει την Αιμιλία

Αν και θέλει να σκοτώσει και την Ελένη όταν τη βλέπει με το μωρό αγκαλιά δείχνει μία στιγμή ανθρωπιάς. Η είδηση της δολοφονίας του Δούκα Σεβαστού σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι. Η Μυρσίνη δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της απουσίας του. Πέφτει σε κατάθλιψη και παθαίνει τρία εγκεφαλικά που την αφήνουν φυτό.

Η μόνη της συντροφιά εκτός από την Αγορίτσα που τη φροντίζει είναι τα οράματα από το παρελθόν και έτσι μόνη της, πεθαίνει στο κρεβάτι της. Από τον χαμό του Δούκα, απαρηγόρητος είναι και ο Μελέτης που έχει βάλει λυτούς και δεμένους να βρουν τον Ακύλα για να τον σκοτώσει ο ίδιος με τα χέρια του.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς δεν θα έχει φόνους

Έτσι κι αλλιώς έχει ήδη κάνει πολλά εγκλήματα και η κατάθεση της Ασπασίας βγάζει ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Πριν μπει στη φυλακή όμως θέλει να σκοτώσει τον δολοφόνο το Δούκα και το κάνει όταν οι δύο άντρες συναντιούνται τυχαία στο βουνό.

Ο Μελέτης τρελαίνεται από το θυμό του και αρπάζει ένα δρεπάνι και με μία κίνηση αρπάζει τον Ακύλα και του κόβει το κεφάλι. Ο Μελέτης ανακουφισμένος πέφτει στο έδαφος, στα γόνατα και κοιτάζει προς τον ουρανό με χαμόγελο σαν να λέει στον αγαπημένο του Δούκα πως τώρα θα ηρεμήσει η ψυχή του γιατί εκδικήθηκε για το θάνατο του.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δούκας, Ζάχος και Πέτρος συμμαχούν

Μετά από αυτό ο Μελέτης συλλαμβάνεται και παίρνει από δίκη για τα εγκλήματα του. Καταδικάζεται σε εκτέλεση. Τα νέα προκαλούσε σοκ σε όλους. Ακόμη και οι Διαφανιώτες δεν θα ήθελαν να τέτοιο τέλος για το Μελέτη. Τους αρκούσε και μόνο η φυλάκιση.

Στο καφενείο αποφασίζουν να στείλουν ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη από όλους ακόμα και από τις Σταμίραινες και το Λάμπρο για να ζητήσουν να του δώσουν χάρη από τη θανατική ποινή όμως το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό και ο Μελέτης τελικά πέφτει νεκρός στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Όσο ο Ακύλας είναι καταζητούμενος ο Ζάχος με τον Πέτρο αναλαμβάνουν να τον βρουν και να τον φέρουν ενώπιον των δολοφονικών πράξεών του και του εισαγγελέα. Όμως η μάχη που θα ακολουθήσει θα αφήσει πίσω της νεκρό τον Ζάχο που θα πέσει σαν ήρωας, στο καθήκον του. Ο θάνατος θα σκορπίσει θλίψη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close