Άγριες Μέλισσες-Ζωή-Ακύλας-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού η Ζωή θυσιάζεται για να σωθεί η Αιμιλία. 

Αχ βρε Ζωή, τι ψυχούλα είσαι και ‘συ με τον παρανοϊκό που έμπλεξες…

Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να το σκάσει από τη φυλακή και βάζει μπροστά το σχέδιο της απόδρασης του. Ο Πέτρος με το Ζάχο παρακολουθούν τον Ακύλα και προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδια του όμως δεν τα καταφέρνουν. Γίνεται μάχη σώμα με σώμα ενώ η εκατέρωθεν επίθεση καταλήγει σε μακελειό με πολλούς νεκρούς.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-

Η είδηση πως ο Ακύλας κυκλοφορεί ελεύθερος σκορπά τον τρόμο στο χωριό και στις οικογένειές Μεγαρίτη και Σεβαστού. “Τώρα θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνος. Σίγουρα θα θελήσει να εκδικηθεί. Καλό είναι να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουμε.” λέει ο Δούκας στα παιδιά του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Happy end με ματωμένο το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-Ακύλας-

Την ίδια ώρα η Ζωή με την Αιμιλία και τα παιδιά προσπαθούν να βρουν που έχει κρύψει τα λεφτά του Ακύλας. Όσο δεν θα έχει ρευστό τόσο δεν θα μπορεί να κινηθεί. Ο Δούκας με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθεια του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος πέφτει νεκρός στην μάχη

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-Αιμιλία-

Όσο όμως συμβαίνουν αυτά η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία στη δική του Δούκα. “Δηλώνω πως όσα είχα καταθέσει στη δική του Δούκα Σεβαστού για τη δολοφονία του Θέμελη ήταν όλα ψέματα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία βασανίζεται από τον Ακύλα

Εκείνο το βράδυ δεν ήμουν με το Δούκα.” λέει και η υπόθεση Θέμελη, ανοίγει ξανά με τον Δούκα να βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα. Ο Ακύλας που κρύβεται με τους λίγους συντρόφους που του έχουν απομείνει στα βουνά είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τα λεφτά του και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ζητά συγχώρεση

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Η Ελένη δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή που της προτείνουν να βαφτίσουν το παιδί της ενώ ο Κυριάκος κάνει μία επαγγελματική πρόταση στην Ουράνια. Ο Σταμάτης εξομολογείται τα αισθήματα του για τη Βιολέτα στον Παναγιώτη και ο τελευταίος παίρνει  μία μεγάλη απόφαση.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δούκας, Ζάχος και Πέτρος συμμαχούν

Η είδηση της απαγωγής της Αιμιλίας από τους άντρες του Ακύλα πέφτει σαν κεραυνός και σύντομα αποκαλύπτονται στην οικογένεια Μεγαρίτη οι προθέσεις του Ακύλα. “Ή τα λεφτά μου ή τη σκοτώνω.” τους λέει και η Ζωή κρυφά από όλους αποφασίζει να ακολουθήσει τις εντολές του Ακύλα για να σώσει την αδερφή της από τα χέρια του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς δεν θα έχει φόνους

Αν και γνωρίζει πολύ καλά το μένος που έχει εκείνος μαζί της ύστερα από την αποκάλυψη πως η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί ωστόσο θυσιάζεται για να σωθεί η Αιμιλία. 

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close