Άγριες Μέλισσες: Έτσι η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά του Σέργιου

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά του Σέργιου.

Kαι παθαίνει ντουβρουτζά… Αχ Μυρσίνη και που να ήξερες!


Ο Ζάχος με τον Πέτρο συνεχίζουν να παρακολουθούν τον Χρήστο και οι υποψίες τους επιβεβαιώνονται όταν το σχέδιο απόδρασης του Ακύλα μπαίνει σε εφαρμογή. Οι δύο πρώτοι προσπαθούν να εμποδίσουν τα πλάνα του Μεγαρίτη, αλλά τα έχει όλα καλά οργανωμένα και είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα για να το σκάσει.

Άγριες Μέλισσες: Δούκας, Ζάχος και Πέτρος συμμαχούν

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή θυσιάζεται για να σωθεί η Αιμιλία

Η κατάσταση δεν αργεί, μάλιστα, να ξεφύγει και η εκατέρωθεν επίθεση καταλήγει σε μακελειό. Ωστόσο, ο Ακύλας καταφέρνει να ξεφύγει και τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλους. Όλοι είναι ανάστατοι με την απόδραση του, ενώ οικογένεια του προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

Ξέρουν πως χωρίς αυτά δεν μπορεί να κάνει τίποτα και είναι σίγουροι πως θα επιστρέψει για να τα πάρει. Παράλληλα, ο Δούκας με τη συμβουλή του Ζάχου και του Πέτρου πείθει τους κατοίκους του Διαφανίου να δεχτούν την βοήθεια του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα.

Η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες σε νέα σειρά του Mega

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Happy end με ματωμένο το Διαφάνι

Εν τω μεταξύ, η Μυρσίνη ανακαλύπτει κάτι για το παρελθόν του γιου της, Σέργιου, που τη σοκάρει και μαθαίνει όλο και πιο σκοτεινά μυστικά του νεαρού. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το MYtv, η Ελένη δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close