Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω  απέναντι στην Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω απέναντι στην Ασημίνα

Συγκλονιστικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στις  Άγριες Μέλισσες αφού ο Δούκας προσπαθεί να βάλει σε σειρά όλα όσα έχουν συμβεί και η Δρόσω περάνει στην αντεπίθεση απέναντι στην αδελφή της την Ασημίνα.   

Η Ασημίνα  λοιπόν θα επιστρέψει στο χωριό και στο σπίτι των Σεβαστών τρομαγμένη και χωρίς να μπορεί  να επιβληθεί με όλα όσα έχουν γίνει. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να κρατήσει κοντά της τον γιο της Σέργιο ,δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πως το παιδί θα είναι με την Δρόσω.

Η Δρόσω ενάντια σε όλους

Η Δρόσω έρχεται ενάντια σε όλους έχοντας φυσικά και την συμπαράσταση του Κωνσταντή. Ο Κωνσταντής της υπόσχεται πως  θα την βοηθήσει έτσι  ώστε να κάνει τον Δούκα και την Μυρσίνη να μαλακώσουν και να την αφήνουν να βλέπει τον μικρό Σέργιο. Από την άλλη η κίνηση της Ασημίνας να φύγει από το χωριό έχει κάνει την Δρόσω να βγει εκτός εαυτού. Με το που επιστρέφει η αδελφή της πάει στο σπίτι των Σεβαστών να την βρεί. Μόλις οι δυο γυναίκες συναντηθούν η Δρόσω θα την κατηγορήσει για επιπολαιότητα και θα ανακοινώσει σε όλους πως ήρθε η ώρα να διεκδικήσει τον γιο της.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω απέναντι στην Ασημίνα

Η επέμβαση του Δούκα

Όταν λοιπόν η Δρόσω ξεκινήσει να δηλώνει πως θα πάρει τον Σέργιο, ο Δούκας θα ακούσει τη συζήτηση και δεν θα του αρέσουν καθόλου αυτά που ακούει. Έτσι θα πάρει θέση και θα υποστηρίξει την νύφη του λέγοντας: Τον εγγονό μου δεν πρόκειται να τον πάρει κανείς από αυτό το σπίτι.» Αναμένουμε  λοιπόν με αγωνιά τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close