Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι διασύρει την Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι διασύρει την Δρόσω

Ένα από  τα πιο τραγικά πρόσωπα του Διαφανίου είναι η Δρόσω μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει με τους Σεβαστούς  τώρα έρχεται και ο διασυρμός της από το χωριό .Αφού ο Τάκης δεν κράτησε το στόμα του κλειστό γιατί πίστευε πως λέγοντας στους Σεβαστούς  πως ο μικρός Σέργιος είναι γιος της θα την βοηθούσε να τον βλέπει περισσότερο.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την Δρόσω και την Τρούμπα

Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως ο Τάκης απειλεί την γυναίκα του. Αμέσως λοιπόν συναντάει τον Τάκη και εκείνος δεν χάνει ευκαιρία να του τα πει όλα για το άσεμνο παρελθόν της Δρόσως. Ο Νικηφόρος δεν θα μάθει μόνο για την Χαβάη και την Τρούμπα αλλά και για τον τρόπο που τόσο καιρό έβγαζε η Δρόσω τα προς το ζην. Η Δροσω προσπαθεί να ξεφύγει από όλη αυτή την ζωή που ζούσε αλλά δεν θα τα καταφέρει εύκολα και αυτό θα είναι η αιτία μην ξαναδεί τον μικρό Σέργιο. Ο  Νικηφόρος εξοργίζεται με όσα μαθαίνει από τον Τάκη και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και πάλι για την Δρόσω αφού όλα αυτά την πηγαίνουν όλο και πιο μακριά από το παιδί της.

Δείτε επίσης :Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη σε σοκ με τον αρραβώνα του Μελέτη

Ο διασυρμός της Δρόσως

Ο Τάκης δεν ανέχεται πως η Δρόσω δεν τον θέλει άλλο στην ζωή της .Ο θυμός του τον κάνει να αποκαλύψει τα πάντα στους Σεβαστούς και έτσι ο Νικηφόρος είναι από εκείνους που μαθαίνει τα πάντα για το παρελθόν της Δρόσως με αποτέλεσμα να της απαγορέψει να βλέπει οριστικά το παιδί της. Παρ’ όλα αυτά ο Νικηφόρος τα βάζει και με την Ασημίνα που η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζε κάτι για το παρελθόν της αδελφής της. Εξοργισμένος της λέει:  Δε θα πλησιάσει ποτέ ξανά τον Σέργιο! Είναι μια πόρνη, μια του δρόμου!”.

 Δρόσω_Αγριες μέλισσες_

Το σχέδιο του Τάκη είναι οργανωμένο, προκειμένου να  κερδίσει ξανά την Δρόσω. Μιλάει λοιπόν σε όλο το χωριό  για το  παρελθόν της Δρόσως έτσι ώστε να αναγκαστεί να φύγει από το χωριό και να τον ακολουθήσει. Μόλις η Δρόσω εμφανιστεί στην πλατεία του χωριού οι γυναίκες σχολιάζουν πίσω από την πλάτη της και κάποιοι πιο θαρραλέοι της φωνάζουν: Πόρνη!”, “Ντροπή σου να εμφανίζεσαι μπροστά μας”, “Ξετσίπωτη!”, “Να φύγεις!

Κωνσταντή_Αγριες μέλισσες_

  Ο Κωνσταντής φύλακας άγγελος της Δρόσως

Ο Κωνσταντής δεν ανέχεται την διαπόμπευση της αγαπημένης του και παίρνει μέρος σε όλο αυτό αφού  εκείνη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. “Να κοιτάτε την δουλειά σας!”, τους λέει και είναι έτοιμος να τα βάλει με όλους προκριμένου να προστατέψει την αγαπημένη του .

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

 

 

Close