Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω βλέπει τον Κωνσταντή με τη Ζωή

Στα επόμενα επεισόδια στη σειρά Άγριες μέλισσες, οι εξελίξεις που θα συμβούν είναι πολλές, καθώς η Δρόσω βλέπει τον Κωνσταντή με τη Ζωή μαζί . Πώς θα αντιδράσει;

Ξέρουμε όλοι, πως παρόλο που η Δρόσω με τον Κωνσταντή έχουν χωρίσει, δεν έχουν σταματήσει να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Η Δρόσω έχει συνέχεια στο μυαλό της στον Κωνσταντή. πώς θα αντιδράσει λοιπόν όταν θα δει τον Κωνσταντή με τη Ζωή Μαζί;

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω βλέπει τον Κωνσταντή με τη Ζωή μαζί

Tο κλίμα στη θεατρική ομάδα του Λευτέρη είναι τεταμένο, με αφορμή το λογοκριμένο κείμενο και η μεγάλη μέρα της πρεμιέρας, oταν φτάσει θα τους βρει όλους, να αγωνιούν για την παράσταση.  Η Δρόσω όμως έχει στο μυαλό της τον Κωνσταντή που για ακόμα μία φορά η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας του ποτού.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: H Ρένα αντιμέτωπη με την Ασημίνα για τον Νικηφόρο

Η Δρόσω όμως, μετά το τέλος της παράστασης ,θα πάει να βρει τον Κωνσταντή και θα αποφασίσει να μη φύγει από το πλευρό του, μέχρι να τον δει ξανά να ξανά στέκεται στα πόδια του. Έτσι ώστε να τον βοηθήσει να σταματήσει το ποτό. Αυτή η απόφαση της, δεν θα αποδειχθεί εύκολη, καθώς εκείνος θα αρνηθεί οποιαδήποτε βοήθεια.  Από την άλλη ,στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη θα επικρατήσει αναβρασμός μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του  Λευτέρη στο θεατρικό έργο.

Σαν βόμβα θα σκάσει η είδηση πως η αστυνομία συνέλαβε τη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω βλέπει τον Κωνσταντή με τη Ζωή μαζί

Συμφώνα με ρεπορτάζ του  TV24 ,Ο Ακύλας, θα δώσει τελεσίγραφο στον γιο του πως  ή θα ακολουθήσει τον ίδιο και τα σχέδια του ή θα φροντίσει να δει το άλλο του πρόσωπο.  Ο Λευτέρης αντιδρά άσχημα, αλλά γνωρίζοντας πως ο Ακύλας εννοεί όσα λέει, θα αποφασίσει να του δείξει πως πάει με τα νερά του.  Την ίδια ώρα όμως ,σαν βόμβα θα σκάσει η είδηση πως η αστυνομία συνέλαβε τη Δρόσω, εξαιτίας του θεατρικού έργου που πήρε μέρος. Ο Λευτέρης θα απευθυνθεί στον πατέρα του και θα του ζητήσει να την αφήσει ελεύθερη.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 33 , 34 , 35 , 36

Αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.  Και αυτός, είναι ένας τρόπος για να τιμωρήσει τον γιο του.  Η Ζωή που καταλαβαίνει το ενδιαφέρον του γιου της  για την  Δρόσω, αναλαμβάνει με τον τρόπο της να πεισει τον Ακύλα, να μιλήσει στην αστυνομία, για  να αφήσουν ελεύθερη τη Δρόσω. Ο Ακύλας πείθεται να υποχωρήσει, ενώ η Ασημίνα, ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου, για να σώσει την αδερφή της.  Προκαλεί τη ζήλια του Πέτρου με τη συμπεριφορά της, αλλά εκείνος δεν θέλει να της το δείξει ότι ζηλεύει.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω βλέπει τον Κωνσταντή με τη Ζωή μαζί

Η περιπέτεια της Δρόσως, ευτυχώς θα λήξει γρήγορα και θα επιστρέψει στο θέατρο να συνεχίσει τη δουλειά της.

Μόνο που μία δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει εκεί …Καθώς, ανάμεσα στους θεατές, βρίσκεται ο Κωνσταντής μαζί με τη Ζωή . Πώς θα αντιδράσει η Δρόσω όταν θα δει τον Κωνσταντή μαζί με τη ζωή;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close