Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα πως η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια.

Δούκα μου θέλουν να σε αποτελειώσουν μάλλον δεν εξηγείται αλλιώς…

Ο μόνος που μπορεί να επικαλεστεί ο Δούκας για να μεταπείσει τους γιους του είναι ο Φραγκουδάκης, ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό των Διαφανιωτών, όμως κι εκείνος δεν έχει καμία τύχη με τα δύο αδέρφια.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Σε άγρια μάχη πεθαίνει Μελέτης Ακύλας

Βλέποντας ένα σχέδιο πάνω στο οποίο είχαν ποντάρει πολλά να ναυαγεί και τον Ακύλα εκτός εαυτού, φτάνει εσπευσμένα στη Λάρισα ο Μοσχοβάκης, ο οποίος και αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει το χάος και να δώσει οριστική λύση ζήτημα. Αποφασισμένος να μην αφήσει τους νεαρούς Σεβαστούς να πάρουν ανάσα, τους σφυροκοπά με απειλές και εκβιασμούς, οι δυο τους όμως δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 121 , 122 , 123 , 124

Όταν ο Ακύλας ξεφεύγει για άλλη μία φορά από τα όρια, η Μυρσίνη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει μία αλήθεια που ξέρει ότι μπορεί να αποδειχθεί πολύ…εκρηκτική. Ο Δούκας γίνεται λιοντάρι για να προστατέψει την οικογένειά του, γι’ αυτό και του αποκαλύπτει τώρα ότι πίσω από τα απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή βρισκόταν ο ίδιος ο Μεγαρίτης!

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μοσχοβάκης έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος

Πλέον, οι δυο τους πρέπει να βρουν έναν τρόπο να σώσουν την περιουσία τους και ταυτόχρονα να τιμωρήσουν τον άνθρωπο που έβαλε την οικογένεια τους στο στόχαστρο. Και για να καταφέρουν, μηχανεύονται κάτι πολύ παράτολμο, που στο τέλος μπορεί να τους βγάλει νικητές.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close