Άγριες Μέλισσες : Σε άγρια μάχη πεθαίνει Μελέτης Ακύλας

Άγριες Μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς Μελέτης και Ακύλας πεθαίνουν σε άγρια μάχη  

Δεν περιμέναμε και καλύτερη κατάληξη γιαυτούς τους δυο είναι η αλήθεια…Ο όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα  λάχανα που λένε και στο χωριό μου!

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σειράς (περίπου σ’ ένα μήνα) η αγωνία θα μεγαλώνει για την τύχη των αγαπημένων μας ηρώων, στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες : Σε άγρια μάχη πεθαίνει Μελέτης Ακύλας

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 121 , 122 , 123 , 124

Τελικά, όπως θα δούμε στη συνέχεια η μοίρα φέρνει απέναντι από τον Ακύλα το Μελέτη ο οποίος ετοιμάζεται να του δώσει την χαριστική βολή. Ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να βγάλει από τη μέση τον Ακύλα και για το λόγο αυτό στρατολογεί δίπλα του άνδρες της επιλογής του με σκοπό την κατάλληλη στιγμή να επιτεθούν εναντίον του Ακύλα και να τον σκοτώσουν.

Από τη πλευρά του ο Ακύλας Μεγαρίτης επιμένει να ασχολείται με το σχέδιο του αεροδρομίου καθώς και με τη σχέση της κόρης του με τον Μπάμπη αγνοώντας του κίνδυνο που έρχεται από Μελέτη μεριά.

Άγριες Μέλισσες : Σε άγρια μάχη πεθαίνει Μελέτης Ακύλας

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Μοσχοβάκης έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος

Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική σύμφωνα με το youfly.com με σκηνές πολύ δυνατές που θα εκτυλιχθούν όπως θα δείτε ένα βράδυ στο Διαφάνι. Η σύγκρουση που έρχεται μεταξύ των ανθρώπων του Ακύλα και του Μελέτη θα είναι πολύ μεγάλη σε σημείο που θα έχουμε και νεκρούς.

Άγριες Μέλισσες : Σε άγρια μάχη πεθαίνει Μελέτης Ακύλας

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Έτσι σκοτώνει ο Ζάχος τον Ξανθό

Μάλιστα, όπως λέγεται μέσα από τη σκληρή αυτή σύγκρουση θα χάσουν τη ζωή τους οι Ακύλας, Μελέτης και όχι μόνο. Το τέλος στις Άγριες Μέλισσες προβλέπεται συγκλονιστικό.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close