Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 121 , 122 , 123 , 124

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 121 , 122 , 123 , 124 Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 121 στις 30/5/2022

επεισόδιο 121

Δεύτερα

O Ξανθός στριμώχνει τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, με τις απειλές να εκτοξεύονται εκατέρωθεν. Όπως είναι αναμενόμενο, η συνεργασία τους δεν μπορεί να προχωρήσει και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί οριστικά… Παράλληλα, η Πηνελόπη βρίσκει τη διεύθυνση του Ρακιτζή, αλλά ο Κιμπάρογλου την πιάνει επ’ αυτοφώρω και τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη και δυσάρεστη τροπή για εκείνη.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 117 , 118 , 119 , 120

Στο μεταξύ, ο Ξανθός δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη από τον Δούκα, που θέλει να μάθει τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τα παιδιά του. Την ίδια στιγμή, ο Μπάμπης και η Κορίνα συνεχίζουν την καινούργια τους ζωή μακριά από τα δράματα του χωριού, ενώ η Ουράνια και Σαραντόπουλος διαλύουν οριστικά τη σχέση τους, αφού καταλαβαίνουν πως θέλουν εντελώς διαφορετικά πράγματα ο ένας από τον άλλον.

Άγριες-Μέλισσες-Ξανθός

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Ο Μοσχοβάκης έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος

Λίγο αργότερα ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής παίρνουν μία παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους, μία απόφαση που κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα. Επιλέγουν να φύγουν από το έργο του αεροδρομίου! Το Διαφάνι συγκλονίζεται  μία νέα δολοφονία, που ταράζει για άλλη μία φορά τα νερά και η τράπουλα ανακατεύεται και πάλι. Ο Ζάχος έχει βγάλει από τη μέση τον Ξανθό

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 122 στις 31/5/2022

επεισόδιο 122

Τρίτη 

Ο Ζάχος δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι συνέβη και θέλει να παραδοθεί για το φόνο του Ξανθού. Η Ελένη με τον Λάμπρο και τον Παναγιώτη πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον καλύψουν ή θα ρισκάρουν να πληρώσουν όλοι για έγκλημα, αν και εφόσον τους πιάσουν.

Άγριες-Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Με την μαμά θα είμαστε και πάλι μαζί !

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή ανακοινώνουν ότι αποχωρούν από το έργο του αεροδρομίου, φέρνοντας τον Δούκα και τον Ακύλα σε απόγνωση. Οι δύο αντίπαλοι καταλαβαίνουν πως το έργο κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Άγριες-Μέλισσες-Σπανός

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής αποχωρούν από το αεροδρόμιο

Στο μεταξύ, ο Σπανός βρίσκεται κοντά στα ίχνη του Ρακιτζή, ενώ η Μυρσίνη κάνει μία απελπισμένη προσπάθεια να ζητήσει τη βοήθεια της Πηνελόπης. Μάνα και κόρη δεν έχουν εδώ και καιρό τις καλύτερες σχέσεις και αυτή η προσέγγιση κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση θα είναι…

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 123 στις 1/6/2022

επεισόδιο 123

Τετάρτη

Οι εφημερίδες έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε όλο το χωριό. Η Ελένη και ο Λάμπρος αποφεύγουν να πάρουν θέση για το μεγάλο θέμα που τους καίει όλους. Παράλληλα, ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή επιμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν, παρά τις συμβουλές του Φραγκούδη, που θέλει να δει το έργο του αεροδρομίου να συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Άγριες-Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Έτσι σκοτώνει ο Ζάχος τον Ξανθό

Οι Σεβαστοί όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον Μοσχοβάκη, που έρχεται για να ξεδιαλύνει το χάος, αν και όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρει να βγάλει άκρη με αυτή την υπόθεση. Φυσικά ένας εκφοβισμός πάντα βοηθά να πετύχει κάνεις τον στόχου στο….

Άγριες-Μέλισσες-Ζάχος

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ελένης

Στο μεταξύ, ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης ανακρίνει τον Ζάχο για το έγκλημα που διαπράχθηκε και αναστάτωσε το Διαφάνι. Κάνεις δεν ξέρει πού θα οδηγήσει αυτή η ανάκριση… Ο Λάμπρος και η Ελένη ανησυχούν μήπως τελικά βρεθούν πολύ άσχημα μπλεγμένοι και οι ίδιοι!

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 124 στις 2/6/2022

επεισόδιο 124

Πέμπτη 

Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος δέχονται τον εκφοβισμό του Μοσχοβάκη και εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το έργο του αεροδρομίου και να μην έχουν πια καμία σχέση ούτε με τον Δούκα ούτε φυσικά με τον Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε επίσης: Άγριες μέλισσες: Η Ρένα δωροδοκεί τον Ξανθό

Παράλληλα, η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον άντρα της ότι πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή βρισκόταν στην πραγματικότητα ο Μεγαρίτης και τότε ο Δούκας καταλαβαίνει πως στην περίπτωση του Ακύλα υπάρχει μόνο μία διέξοδος: να τον εξοντώσουν, πριν το καταφέρει εκείνος! Στο μεταξύ, το σχέδιο της Πηνελόπης να βρει το Ρακιτζή ναυαγεί για άλλη μία φορά.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Αιμιλία

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση της Δρόσως που θα ταράξει τα νερά

Η Αιμιλία φέρνει μία ευχάριστη είδηση στον Λάμπρο, κάτι που χρειαζόταν να ακούσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στο… αρχηγείο των Σεβαστών ο Δούκας με την Μυρσίνη θέτουν σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι τώρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί ενάντια στον Ακύλα και πρέπει πάση θυσία να πετύχουν αν θέλουν να τον ξεφορτωθούν οριστικά…

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 125 , 126 , 127 , 128

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close