Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καταλήγει στο ψυχιατρείο;

Άγριες Μέλισσες: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι πιθανόν ευχάριστες καθώς η Μυρσίνη καταλήγει στο ψυχιατρείο;  

Αχ βρε Μυρσίνη μου τι σου έμελλε να πάθεις; Ε όχι με τέτοια αρχοντιά  να έχεις και τέτοια  κατάληξη…Θα θέλαμε να πέσεις στα πιο μαλακά. Αφήστε τη Μυρσινάρα να δώσει ένα αξιοπρεπές τέλος μόνη της . Όπως αξίζει στην queenαρα της καρδιάς μου.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καταλήγει στο ψυχιατρείο;

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικό το μεγάλο φινάλε της σειράς

Μία γυναίκα που έχει πονέσει πολύ. Μία γυναίκα που τα έχει χάσει όλα στη ζωή της κι όμως συνεχίζει να παλεύει. Κανείς δε γνωρίζει εάν το τέλος που θα έχει η Μυρσίνη Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες θα είναι λυτρωτικό για την ίδια. Κανείς δε μπορεί να απαντήσει στο εάν θα της αρέσει η εξέλιξη αυτή ή όχι.

Τα παιδιά της δε θέλουν επαφές μαζί της. Ο Δούκας έχει δείξει πως είναι φανερά μετανιωμένος για το κακό που έχει κάνει στην οικογένειά του. Αυτό θα τον βοηθήσει μελλοντικά, ώστε να πλησιάσει ξανά την Πηνελόπη, τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο. Η Μυρσίνη, όμως, είναι αμετανόητη.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καταλήγει στο ψυχιατρείο;

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θα δημιουργήσει θέματα και με τον Δάκη

Συνεχίζει να φέρεται ριψοκίνδυνα, τόσο απέναντι στα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και απέναντι στον ίδιο της τον εαυτό. Όπως είχε δηλώσει και η Κατερίνα Διδασκάλου σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, η ηρωίδα αυτή έχει κατάθλιψη και κανείς δε το βλέπει.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καταλήγει στο ψυχιατρείο;

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Σεβαστοί εναντίων Ακύλα

Ποιο τέλος, λοιπόν, θα έχει η Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες και τί εκπλήξεις τις επιφυλάσσει το μέλλον; Σύμφωνα με την Κατερίνα Παπανικολάου στο περιοδικό TiVi, η Μυρσίνη Σεβαστού θα πληρώσει για τα λάθη του παρελθόντος.

Δεν αποκλείεται να τη δούμε κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική, έχοντας χάσει τελείως το μυαλό της. Τα παιδιά της θα καταφέρουν κάποια στιγμή να την συγχωρήσουν, όμως θα είναι αργά.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καταλήγει στο ψυχιατρείο;

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας πάει Σασμό

Η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια θα δυσκολευτεί να βρει την πραγματική ευτυχία μέσα της σύμφωνα με το youfly.com , να χτίσει ξανά την οικογένεια που τόσο επιθυμούσε να δει ξανά ενωμένη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close