Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικό το μεγάλο φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα είναι ανατρεπτικό το μεγάλο φινάλε της σειράς. Το τέλος για τις Άγριες Μέλισσες έρχεται.

Ε,πως ήταν δυνατόν να μην είναι ανατρεπτικό το φινάλε της σειράς, με  όλα όσα έχουν γίνει αυτό το φινάλε περιμέναμε… Με δάκρυα στα μάτια θα είμαστε στο τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες και είμαστε σίγουροι πως θα είναι υπερπαραγωγή.

Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικό το μεγάλο φινάλε της σειράς

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θα δημιουργήσει θέματα και με τον Δάκη

Αντίστροφα μετρούν οι «Άγριες Μέλισσες» για το φινάλε αφού στα τέλη του Μαϊού η επιτυχημένη σειρά, που για τρείς σεζόν κέρδισε τους τηλεθεατές και άντεξε ακόμη και στον σκληρό ανταγωνισμό, ρίχνει αυλαία. Η ζωή των πρωταγωνιστών σε αυτό τον τρίτο κύκλο, όπως εδώ και πολύ καιρό σας έχει αποκαλύψει μέσα από spoiler το okmag, ανατρέπεται και οι αποκαλύψεις έρχονται στο φως η μία μετά την άλλη.

Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικό το μεγάλο φινάλε της σειράς

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας πάει Σασμό

Το τηλεοπτικό κοινό λατρεύει να μαθαίνει τη συνέχεια των επεισοδίων ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοιχηματίζουν για το φινάλε της σειράς. Σύμφωνα με πληροφορίες επειδή πάντα υπάρχει ο φόβος να προδοθεί το φινάλε της σειράς υπάρχει η σκέψη να γραφτούν δύο επεισόδια για το φινάλε, ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές.

Το ένα σενάριο θέλει τον μικρό Σέργιο να εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς σε μεγαλύτερη ηλικία μετά τις σπουδές του στο Παρίσι και να εξιστορεί στο κορίτσι του στην πλατεία του Διαφανίου την ιστορία της οικογένειας του, όπως σας είχε αποκαλύψει το okmag. Αυτή η εκδοχή είναι η επικρατέστερη μέχρι στιγμής αφού είναι και πιο κοντά στο βιβλίο της Μελινας Τσαμπάνη.

Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικό το μεγάλο φινάλε της σειράς

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Σεβαστοί εναντίων Ακύλα

Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό θα μάθει ποιος αποκάλυψε στον Σέργιο το μεγάλο μυστικό της ζωής του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον παππού του Δούκα Σεβαστό.

Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικό το μεγάλο φινάλε της σειράς

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 73 , 74 , 75 , 76

Το δεύτερο σενάριο σύμφωνα με το okmag.gr και τον Γιώργο Μπέζα θέλει η σειρά να τελειώνει το 1974 με τους πρωταγωνιστές να παίρνουν ο καθένας από την ζωή όχι μόνο αυτό που τους αξίζει αλλά και ένα μάθημα ζωής.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η συγγραφική ομάδα και ο σκηνοθέτης της σειράς.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για τις αγαπημένες σας σειρές στο Daddy-Cool.gr

Close