Άγριες Μέλισσες: Ο Δουκάς πάει Σασμό

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας πάει Σασμό; Ο Λεωνίδας Κακούρης θα είναι του χρόνου στον alpha στην σειρά Σασμός ; Η Πρόταση που του έγινε.

Πρόταση στον Δούκα για την επόμενη σεζόν.

Αν όντως γίνει αυτό τον θέλω ζευγάρι με την Καλλιόπη ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

Οι αγαπημένη σειρά για τρεις σεζόν του Antenna, Άγριες Μέλισσες, που σάρωσε σε τηλεθέαση και άλλαξε το τηλεοπτικό πεδίο στην Ελλάδα, το καλοκαίρι ρίχνει οριστικό φινάλε. Οι «Αγριες Μέλισσες» ήρθαν και άλλαξαν τα δεδομένα στη μυθοπλασία, η οποία για πολλά χρόνια ήταν δεύτερη επιλογή στα κανάλια και με τα ριάλιτι να κερδίζουν έδαφος. Από την μία ήταν λογικό τα ριάλιτι να έχουν μεγάλη τηλεθέαση καθώς δεν είχε βρεθεί μια σειρά που να μπορεί να σταθεί αντάξια απέναντι τους.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό το τέλος θα έχουν όλες οι γυναίκες στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Ο Δουκάς πάει Σασμό

Δείτε επίσης Σασμός: Το νεκρό παιδί στα Γιάννενα αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Ωστόσο  η τηλεοπτική σειρά Σασμός  που  μπορεί να προβάλλεται σε αντίπαλο κανάλι, αλλά είναι της ίδιας εταιρείας παραγωγής, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον ALPHA με νέους ρόλους.

Ο Δούκας πάει Σασμό;

Σύμφωνα με πληροφορίες το Παναγιώτη Βαζαίου και του περιοδικού τηλεόραση,  πολλοί από τους ηθοποιούς που έπαιξαν στις άγριες μέλισσες,  δεν θα συνεχίσουν στη νέα σειρά  του αγαπημένου μας τηλεοπτικού διδύμου Λευτέρη Χαρίτου και ΜελίναςΤσαμπάνη . Η νέα σειρά που θα προβληθεί του χρόνου στον ANT1, το Ντέρτι.

Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες: Σεβαστοί εναντίων Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Ο Δουκάς πάει Σασμό

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με την Καλλιόπη

Η σειρά θα διαδραματίζεται στη Μεταπολίτευση, μια περίοδο που το λαϊκό τραγούδι έγραψε τις πιο χρυσές του σελίδες αλλά και γνώρισε νέες δόξες το ρεμπέτικο. Το σενάριο θα καταπιάνεται με μια ιστορία αγάπης και όλο το παρασκήνιο από τα νυχτερινά κέντρα του ’80.

Ο ΑΝΤ1 ποντάρει για άλλη μια φορά σε σειρά εποχής, βλέποντας την τεράστια επιτυχία των «Μελισσών» και ευελπιστώντας και η νέα να έχει την ίδια καλή τύχη τους πίνακες τηλεθέασης.

Ωστόσο σύμφωνα με  πρόσφατες πληροφορίες  υπάρχει σκέψη να περάσουν κάποιοι από τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στις άγριες Μέλισσες στον Σασμό. Ενάς από αυτούς είναι και ο Λεωνίδας Κακούρης που υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δουκάς πάει Σασμό

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η εκδίκηση της Πηνελόπης

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένα πρόσωπο που θέλουν πολύ οι συντελεστές του Σασμού να περάσει στο κάστ όμως ο ηθοποιός ακόμη δεν έχει δώσει καμία απάντηση. Άλλωστε όλες οι συζητήσεις των ηθοποιών θα ξεκινήσουν επίσημα μετά το Πάσχα.

Το μεγάλο στοίχημα του ALPHA είναι να μπορέσει να κρατήσει και τη δεύτερη σεζόν υψηλά νούμερα τηλεθέασης στη σειρά φαινόμενο που ξεκίνησε φέτος. Η  ΜαρίαΤζομπανάκη κατάφερε να κάνει τη δυναμική επιστροφή της και τελικά να φέρει πίσω και με το παραπάνω την αμοιβή τους.

Ας βάλουν μυαλό τα υπόλοιπα κανάλια που επιστρέφουν ξανά και ξανά στα ξεπερασμένα ριάλιτι και δεν επενδύουν στα στη μυθοπλασία. Να αναφέρω επίσης ότι η σειρά με τη ζωή του Αγίου Παϊσίου στο Mega σάρωσε νούμερα τηλεθέασης αγγίζοντας Ακόμη και 40%!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για τις αγαπημένες σας σειρές στο Daddy-Cool.gr

Close