Άγριες Μέλισσες: Σεβαστοί εναντίων Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές καθώς οι Σεβαστοί βρίσκονται εναντίων του Ακύλα.

Α παιδιά ετοιμαστείτε για μεγάλο σόου. Κάτι τέτοια θέλουν οι Σεβαστοί, κρα κάνουν για καυγάδες με την Μυρσινάρα  πρώτη καθεδρία .

Άγριες Μέλισσες: Σεβαστοί εναντίων Ακύλα

Σεβαστοί εναντίον Ακύλα – Ο Δούκας συμμαχεί με τους γιους του να σώσουν το διαφάνι

.Βλέποντας ότι τα σχέδια του αεροδρομίου θα παραχωρήσει παρά τις αντιρρήσεις του, ο Δούκας αποφασίζει να αλλάξει τακτική. Δέχεται την πρόταση Μεγαρίτη να αναλάβει πρόεδρος του έργου και ζητά βοήθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή, για να το διαλύσουν από μέσα. Όμως, οι Διαφανιώτες, που δεν τα ξέρουν όλα αυτά τους, θεωρούν προδότες και τους επιτίθονται!

Ο Ακύλας, στριμωγμένος όσο ποτέ, τα παίζει όλα για όλα και κάνει στον Δούκα μία πρόταση που αλλάζει τα πάντα. Τοποθετώντας τον Σεβαστό επικεφαλής του έργου του αεροδρομίου, κερδίζει χρόνο και το περιθώριο του να δρα ανενόχλητος, χωρίς το αγκάθι των συνεχών ελέγχων και αμφισβητήσεων. Όμως, ο Δούκας δεν έχει φάει το δόλωμα, απλώς έχει αποφασίσει να πάει για λίγο με τα νερά του Μεγαρίτη, ώστε να γκρεμίσει το σχέδιό του από μέσα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 73 , 74 , 75 , 76

Άγριες Μέλισσες: Σεβαστοί εναντίων Ακύλα

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης λέει στην Βιολέτα πως είναι ερωτευμένος μαζί της

Ως παλιός τσιφλικάς, ο Δούκας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη γη, καθώς τα κτήματα του παρεμέναν τα πάντα το σημείο αναφοράς του. Με αυτά έκανε ο πατέρας του την περιουσία του και αυτά του κληροδότησε για να μεγαλώσει και ο ίδιος τα παιδιά του. Τώρα, ο κίνδυνος να τα δει να γίνονται θυσία στα σχέδιά του Ακύλα τον έσπρωξε να συμμαχήσει ακόμα και με τους Διαφανιώτες σε μία προσπάθεια να βάλει φρένο στη δημιουργία του αεροδρομίου.

Άγριες Μέλισσες: Σεβαστοί εναντίων Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η εκδίκηση της Πηνελόπης

Βλέποντας όμως ότι κάτι τέτοιο είναι μάταιο και πως πρέπει ο μόνος
που έχει αντιρρήσεις απέναντι σε όλους τους επενδυτές, αποφασίζει να ακολουθήσει άλλη τακτική. Λέει, λοιπόν, ναι στην πρόταση Ακύλα και ταυτόχρονα από τους δύο γιους, τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο να τον βοηθήσουν. Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το δικό της σχέδιο για να μπορέσει να μάθει όσα κρύβει ο Μελέτης.

Όταν πληροφορείται τα νέα για το καινούργιο πρόεδρο του έργου του αεροδρομίου, η Ελένη τα βάζει με τον εαυτό της που επέτρεψε στον Σεβαστό να ξεγελάσει όχι μόνο την ίδια, αλλά και όλο το χωριό. Είναι σίγουρη πως ο Δούκας τα βρήκε με τον Ακύλα και πως πλέον το Διαφάνι και τα κτήματα τους θα γίνουν έρμαιο στα χέρια τους.

Άγριες Μέλισσες: Σεβαστοί εναντίων Ακύλα

Δείτε επίσης :Άγριες Μέλισσες: Ο νομάρχης ξεκάθαρα πλέον φοβάται και τρέμει τον Ακύλα

Τα νεα εξαπλώνονται γρήγορα και οι χωριανοί τα βάζουν ξανά με όλο το Σεβαστέικο και ειδικά με τους πιο εύκολους στόχους, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Τους επιτίθενται, τους αποκαλούν προδότες, όμως αυτοί είναι αποφασισμένο να σταθούν στο πλευρό του πατέρα τους, πιστεύοντας ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σώσουν το χωριό τους.

Συμφωνούν, λοιπόν, να τον βοηθήσουν, βάζοντας όμως έναν δικό τους βασικό όρο, τον οποίο ο Δούκας δεν μπορεί να αποδεχτεί. Πλέον, οι τρεις τους ενώνονται ξανά μετά από πολύ καιρό και η Μυρσίνη χαίρεται που βλέπει ότι οι δεσμοί μεταξύ τους παραμένουν ισχυροί. Αποφασίζει και αυτή να κάνει τη δική της πρόταση στον Δούκα, να επιστρέψει στην αγκαλιά της και να αφήσουν την άκρη τις σκέψεις περί διαζυγίου, όμως εκείνος δεν μπορεί να ξεχάσει την απιστία της.

Άγριες Μέλισσες: Σεβαστοί εναντίων Ακύλα

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Αυτό το τέλος θα έχουν όλες οι γυναίκες στη σειρά

Στο μεταξύ, το έργο του αεροδρομίου εγκρίνεται από το υπουργείο νωρίτερα από το αναμενόμενο σύμφωνα με το 7 μερες TV και η είδηση φτάνει στο Διαφάνι σκορπώντας ανησυχία. Μέχρι και οι Σεβαστοί αιφνιδιάζονται, καθώς δεν έχουν προλάβει ακόμα να βάλουν τα σχέδια του σε λειτουργία. Ο Δούκας κάνει ό,τι μπορεί και να βρει μία λύση, όμως τα όσα ακούει το τηλέφωνο που παίρνει δεν διόλου ενθαρρυντικά. Αυτή τη φορά, ο Ακύλας δείχνει να κερδίζει την παρτίδα…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close