Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία φεύγει για Αμερική

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς η Ουρανία φεύγει για Αμερική.

Το πες και το κάνες Ουρανία μου θα φύγεις τελικά ;;;;Μη φύγεις βρε κοπελιά θα μαραζώσει ο Κυριάκος…

Ο Κυριάκος θέλει να σώσει το Διαφάνι με τα χρήματα που του δίνει ο Φώτης, ο Κυριάκος βλέπει ως… μάννα εξ ουρανού τα χρήματα που του δίνει ο ο γιος του ο Φώτης και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί προς όφελος του χωριού.

Παράλληλα η Ουρανία αποφασίζει να πείσει την Κυριάκο να απαντήσουν θετικά στην πρόταση του Άλκη και να φύγουν στην Αμερική, όπου θα ξεφύγουν από τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν και θα ξεκινήσουν μία νέα ζωή, με καλύτερες προοπτικές.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αιμιλία & Ζωή τάσσονται κατά του Ακύλα αλλά τους προδίδει ο Λευτέρης

Άγριες-Μέλισσες-Κυριάκος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81 , 82 , 83 , 84

Όσο μένουν στο Διαφάνι, κινδυνεύουν να χάσουν τα πάντα και να μην μπορέσουν να  ορθοποδήσουν πότε… Η ανακάλυψη των σορών του Ορφανίδη και των συντρόφων του θα οδηγήσουν την Ελένη και τους υπόλοιπους σε ενα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τους υπαίτιους για τις αποτρόπαιες δολοφονίες…

Ενώ όμως πιστεύουν ότι θα πιάσουν τον Ντούνια, τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή. Ο Θανασάκης πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει  στο νεκροταφείο οι Διαφανιώτες… Ο Ακύλας με τον Μελέτη φοβούνται πως ο νεαρός δεν θα αντέξει και στο τέλος θα ανοίξει το στόμα του και θα τους κάψει.

Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία φεύγει για Αμερική

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Όσο συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας και… οι στενές επαφές της Δρόσως με τον Δάκη εντός και εκτός πλατό, του τόσο η ζήλια του Κωνσταντή φουντώνει και δεν μπορεί να τον καλμάρει ούτε ο Νώντας. Ξεσπάει πολύ άσχημα στο σκηνοθέτη, παραγωγό και πρωταγωνιστή και φέρνει σε δύσκολη θέση τη Δρόσω….

Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία φεύγει για Αμερική

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Spoilers για το τέλος της σειράς

Ο Κυριάκος αρνείται να συζητήσει  περισσότερο την πρόταση του Σαραντοπούλου και ζητά από την Ουράνια να σταματήσει να επιμένει, ενώ της ξεκαθαρίζει οτι δεν σκοπεύει να τους αφήσει τους συγχωριανούς τους σε μία δύσκολη στιγμή και της απαγορεύει να πάρει το παιδί του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Κυριάκος αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ουράνια τη… δράση του γιου της και των φίλων του. Της εξηγεί πως ο κανακάρης τους βούτηξε τα χρήματα από τον Μαργαρίτη και εκείνη δεν μπορεί να το πιστέψει. Επίσης λέει πως έχει σκοπό να κρατήσει τα χρήματα προκειμένου να σώσει το Διαφάνι.

Άγριες-Μέλισσες-Κυριάκος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Φορτώνουν στο Θανασάκη το φόνο του Ορφανίδη

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, γνωρίζοντας πια την αλήθεια, η Ουρανία αποφασίζει να καλύψει τον Κυριάκο στο χωριό, αλλά η Βιολέτα υποψιάζεται πως κάτι τρέχει στην οικογένεια στην οικογένεια Βαμβακά σκοπεύει να το ερευνήσει.

Τι θα γίνει τελικά η Ουρανία φεύγει για Αμερική ή θα  γίνει κάτι ανατρεπτικό και θα μείνει πίσω;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close