Άγριες Μέλισσες: Αιμιλία – Ζωή τάσσονται κατά του Ακύλα αλλά τους προδίδει ο Λευτέρης

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς Αιμιλία – Ζωή τάσσονται κατά του Ακύλα αλλά τους προδίδει ο Λευτέρης.   

Ο Λευτέρης γίνεται ίδιος με το φασιστόμουτρο τον πατέρα του. Φτάνει σε σημείο να προδώσει για άλλη μια φορά την ιδιά του τη Μανα. Ντροπή και αίσχος Λευτέρη και σε είχα συμπαθήσει

Ζωή και Αιμιλία βρίσκουν στοιχεία που καίνε τον Άκύλα

Αυτό κι αν θα είναι η απόλυτη ανατροπή! Η Αιμιλία αποφασίζει και ανοιχτά πλέον να ταχθεί κατά του Ακύλα και για πρώτη φορά δείχνει όχι μόνο να παίρνει το μέρος της Ζωής, αλλά και να τη βοηθάει στο να τον κλείσει στη φυλακή! Ο εχθρός πρέπει να πολεμιέται από μέσα, λέει η λαϊκή ρήση και οι δύο γυναίκες την ακολουθούν πιστά!
Θα καταφέρουν όμως να το πετύχουν; Ποιος θα είναι εκείνος που θα σταθεί εμπόδιο; Όλες οι απαντήσεις στο αποκλειστικό ρεπορτάζ TiVi Σίριαλ.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η περιουσία του Δούκα τινάζεται στον αέρα

Άγριες Μέλισσες: Αιμιλία – Ζωή τάσσονται κατά του Ακύλα αλλά τους προδίδει ο Λευτέρης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Φορτώνουν στο Θανασάκη το φόνο του Ορφανίδη

Ο κλοιός γύρω από τον Ακύλα όσο πάει και στενεύει περισσότερο, αν και ο αδίστακτος άντρας έχει αποδείξει πως είναι πολύ σκληρός για να… πέσει τόσο εύκολα! Κάθε φορά καταφέρνει να τη βγάζει καθαρή, αλλά για πόσο ακόμα; Πόσο ακόμα θα μπορεί να τους έχει όλους υποχείριο του; Και για πόσο θα μένουν κρυφά τα πραγματικά σατανικά του σχέδια;

Εκτός αυτού, αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει τους συμμάχους του, όπως ο Ντούνιας που πολλές φορές τον έχει προειδοποιήσει πως δεν μπορεί να καλύπτει όλες τις παρανομίες του, αλλά και τον Μελέτη, ο οποίος δεν βάζει κανέναν πιο πάνω από τον Δούκα. Τώρα σειρά έχει και η Αιμιλία, η οποία αποφασίζει όχι μόνο να ταχθεί κατά του, αλλά και να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τον στείλουν μία και καλή στη φυλακή!

Και ναι, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται αυτό, η Αιμιλία έχει ανοίξει πλέον τα μάτια της και έχει καταφέρει να δει το πραγματικό πρόσωπο του Άκύλα και το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει. Η κατάσταση με τη ζωή και τα παιδιά του έχει πια ξεφύγει και η δασκάλα θα είναι εκείνη που θα τον κάνει να υποφέρει για το κακό που έχει προκαλέσει. Κατάλαβα ότι είναι πολύ επικίνδυνος άνθρωπος για να μην πω άρρωστος! Θα σε βοηθήσω εγώ, Ζωή!

Άγριες Μέλισσες: Αιμιλία – Ζωή τάσσονται κατά του Ακύλα αλλά τους προδίδει ο Λευτέρης

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Το παιδί θα μεγαλώσει με μένα και τη Ρένα

Αυτή τη φορά θα σε βοηθήσω να γλιτώσεις από τον Ακύλα! Κι εσύ και τα παιδιά και όλοι μας, υπόσχεται η Αιμιλία στη Ζωή και η τελευταία δεν μπορεί να πιστέψει το θαύμα που μόλις έχει γίνει.

Εσύ θα πας κόντρα στον Άκύλα; Που τον έχεις σαν θεό σου; Τι σε έπιασε ξαφνικά, τη ρωτάει και εκείνη της απαντάει: Είχες δίκιο, Ζωή, και ως ένα σημείο έχω φταίξει για όσα έχεις περάσει! Όμως αυτή τη στιγμή, αν θέλουμε να τον κλείσουμε φυλακή, έχουμε μόνο η μία την άλλη! Πρέπει να είμαστε προσεκτικές σε κάθε μας κίνηση για να μην του τραβήξουμε την προσοχή και μας ανακαλύψει! Αλλιώς τότε αλίμονό μας. Η Ζωή συγκινείται από τη στάση που κρατάει η αδελφή της και μάλιστα υπέρ της και ίσως για πρώτη φορά δεν νιώθει πως είναι μόνη της!

Άγριες Μέλισσες: Αιμιλία – Ζωή τάσσονται κατά του Ακύλα αλλά τους προδίδει ο Λευτέρης

Ο Ακύλας κινδυνεύει με φυλάκιση

Κι ενώ η Αιμιλία με τη Ζωή ψάχνουν στοιχεία εναντίον του Ακύλα, εκείνος παρά τις προσπάθειες όλων να τον εξοντώσουν, φροντίζει πάντα να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά και να κρατιέται στην εξουσία. Αφού λοιπόν απέτυχε με τον Δούκα και τους άλλους επενδυτές, οι οποίοι αμφιβάλλουν πλέον για εκείνον, βλέπει στο πρόσωπό της Μυρσίνης τον επόμενο σύμμαχο του. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής μαζί με τον Δούκα ψάχνουν να βρουν ένα εναλλακτικό σχέδιο για το αεροδρόμιο!Αλλά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν είναι πολλά.

Άγριες Μέλισσες: Αιμιλία – Ζωή τάσσονται κατά του Ακύλα αλλά τους προδίδει ο Λευτέρης

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος ξεσκεπάζει τον Ακύλα

Ο Αναστάσης και ο Ζήσης κάνουν μία αναπάντεχη πρόταση στους Σεβαστούς και οι όροι που θέτουν εξαγριώνουν τον Δούκα αλλά σύντομα μαζί με τη Μυρσίνη θα καταλάβουν πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Ακύλας.

Την ίδια ώρα, η Αιμιλία προχωράει ακάθεκτη το σχέδιο της, ψάχνοντας στοιχεία για να κλείσει τον Άκύλα στη φυλακή.
Έτσι γνωρίζοντας πως ο Νομάρχης είναι τσιμπημένος μαζί της, αποφασίζει να τον προσεγγίσει με δήθεν ερωτική διάθεση. Σκοπός της είναι να κερδίσει στο 100% την εμπιστοσύνη του και να πάρει στα χέρια της όλα εκείνα τα στοιχεία που θα κάψουν τον Άκύλα με τις παρανομίες που κάνει! Και η στιγμή αυτή δεν αργεί να έρθει!

Άγριες Μέλισσες: Αιμιλία – Ζωή τάσσονται κατά του Ακύλα αλλά τους προδίδει ο Λευτέρης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος της Ρένας

Η Ζωή και η Αιμιλία βρίσκουν σύμφωνα με το TV serial ένα σημαντικό έγγραφο που ίσως αποτελέσει την αρχή για να στριμώξουν τον Ακύλα, ενω στο υπόγειο του σπιτιού ανακαλύπτουν και κάποια περίεργα τιμολόγια. Αφού δεν κατάφερες να τον κλείσεις στη φυλακή τότε, θα το καταφέρουμε τώρα μαζί, λέει η Αιμιλία στην αδελφή της, αλλά τα σχέδια τους γίνονται αντιληπτά από τον Λευτέρη, ο οποίος για δεύτερη φορά θα προδώσει τη μητέρα του!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close