Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα.

Η Ρένα τους εκδικείται και λέει την αλήθεια στο Σέργιο.

Μωρή Ρένα Καρακατινάρα… Με αυτό τον Τρόπο πήγες να τους εκδικηθείς; Αφού δεν σε θέλει μαρή άντε να βρεις κάποιον άλλον και άσε τα καμώματα σου τα έκανες σα τα μούτρα σου. PS ΔΡΟΣΑΡΑ ΣΕ ΔΟΞΑΖΩ-ΕΛΕΝΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΛΕΜΠΑ!

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81 , 82 , 83 , 84

Τι και αν πάλεψαν για εφτά χρόνια να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό ποια είναι η πραγματική μητέρα του Σέργιου, η Ρένα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και αποκάλυψε στο μικρό την αλήθεια. Τα όσα Θα ακολουθήσουν από δω και στο εξής θα είναι συγκλονιστικά για όλα και το μεγάλο Δράμα μόλις αρχίζει σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού TV24.

Από τη στιγμή που η Μυρσίνη εξαιτίας του μίσους της για τις Σταμίρενες, αποκαλύπτει την αλήθεια για το ποια είναι η αληθινή μητέρα του Σέργιου, η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει.Με τη Δρόσω να είναι έξαλλη με αυτήν την εξέλιξη, ενώ και ο Νικηφόρος από την πλευρά του έχει εκφράσει τις ανησυχίες του. Εκείνος όμως (κακώς) έχει εμπιστοσύνη στην αρραβωνιαστικιά του ότι δεν θα πει τίποτα. Τέλος και  η ίδια η Ρένα είχε πει στη Δρόσω, όταν εκείνη της είπε πως δεν θέλει πότε ο μικρός να μάθει την αλήθεια, Δεν υπάρχει περίπτωση να πω ποτέ σε ένα παιδί ότι η θεία του είναι η μητέρα του

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Spoilers για το τέλος της σειράς

Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν όταν ο Νικηφόρος θα την αφήσει για να γυρίσει πίσω στην πρώην γυναίκα του την Ασημίνα.  Η ζήλια, η απογοήτευση και το αίσθημα της εκδίκησης, θα την κυριεύσουν και τότε θα φροντίσει να τους εκδικηθεί  μέσω Του Σέργιου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Η Ασημίνα δεν είναι η μαμά σου

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Φορτώνουν στο Θανασάκη το φόνο του Ορφανίδη

Η Δρόσω εξαρχής είχε εκφράσει την ανησυχία της για τη Ρένα και δεν είχε κρύψει την αντιπάθεια της προς το πρόσωπό της. Από τη στιγμή μάλιστα που εκείνη είναι πάντα ειρωνική απέναντι στις αδερφές . Από την άλλη, η Ασημίνα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ,ενώ ο Νικηφόρος θέλοντας να προστατεύσει τη νέα του αγαπημένη και τη σχέση τους, έρχεται πολλές φορές σε ρήξη με την Ασημίνα λόγω του μικρού .

Κάποια στιγμή, ύστερα από ένα καβγά της Δρόσως και του Κωνσταντή  βρίσκει την ευκαιρία και στριμώχνει τη Δρόσω για το θέμα του παιδιού:  Tα έχουμε συζητήσει αυτά. Δεν σε αφορά το θέμα του Σέργιου σαν πολύ δεν ασχολείσαι;  Φτάνει ! Δεν σου πέφτει λόγος ! (Δροσάρα υποκλινόμαστε) της ξεκόβει.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αιμιλία &# Ζωή τάσσονται κατά του Ακύλα αλλά τους προδίδει ο Λευτέρης

Η Ρένα της απαντάει . Αναρωτιέμαι …Εσύ πώς αντέχεις να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει με άλλη γυναίκα; Ενώ Σύντομα θα έχει και εμένα μητέρα!Η Δρόσω λέει στην Ασημίνα τον καυγά της με τη Ρένα και εκείνη το συζητάει ξανά με τον Νικηφόρο ,ο οποίος έχει αρχίσει να ενοχλείται με την εμμονή που αποκτά η αρραβωνιαστικιά του στο θέμα αυτό.

Ο Νικηφόρος αρχίζει να την αποφεύγει με τη δικαιολογία πως έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που αποφάσισε να συνεργαστεί ξανά με το Δούκα, για να ανατρέψουν τον Ακύλα. Παράλληλα, εκείνος έρχεται ξανά κοντά με την Ασημίνα, κάτι που η Ρένα το αντιλαμβάνεται και φοβάται πως θα τον χάσει τελικά από τη ζωή της . Ολη αυτή η κατάσταση, της προκαλεί  άγχος και σε συνδυασμό μάλιστα ότι ο μικρός είναι ψυχρός απέναντί της νιώθει ότι απειλείται.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η περιουσία του Δούκα τινάζεται στον αέρα

Και δεν αργεί να έρθει η ώρα που οι φόβοι της Δρόσως βγαίνουν αληθινοί. Οταν Ο Σέργιος έχει μία άσχημη αντίδραση απέναντι στη Ρένα και της λέει Δεν είσαι η μαμά μου! Μαμά μου είναι μόνο η Ασημίνα! εκείνη τότε πάνω στα νεύρα της του απαντάει Ούτε η Ασημίνα είναι η μαμά σου !Η Δρόσω είναι η μαμά σου .

Ο μικρός  σοκάρεται ενώ η Ρένα μετανιωμένη, καταλαβαίνει τι ζημιά που έκανε. Ο Σέργιος κλείνεται στο δωμάτιό του και αρνείται να μιλήσει στον οποιοδήποτε…Ο κόσμος του παιδιού γκρεμίζεται …γΟ Νικηφόρος είναι έξω φρενών με την αρραβωνιαστικιά του :Τι  πήγες και έκανες Ρένα ! Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πληγώσεις τον γιο μου! Τελειώσαμε. Δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ μπροστά μου. (Λίγα τις είπες Νικηφόρε! Εγώ θα την στόλιζα καλά . Απορώ με το τακτ σου)

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Ο θάνατος της κυρά Δέσπως συγκλονίζει το Διαφάνι

Η Ασημίνα είναι σε κατάθλιψη μετά από όλα αυτά και η Δρόσω, γίνεται στόχος του μικρού, που προσπαθεί να του μιλήσει και να τον κάνει καλά. Ο Σέργιος της  λέει Δεν είσαι η μαμά μου!  Δεν σε θέλω ! Κανείς δεν μπορεί να τον κάνει καλά και τα βάζει με όλους και με όλα επειδή του έκρυψαν μία τέτοια αλήθεια. Ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε και όλες οι ισορροπίες από δω και στο εξής ανατρέπονται…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close