Άγριες μέλισσες : Η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα

Άγριες μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι ανατρεπτικές καθώς η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα .

Άγριες μέλισσες : Η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί

Κάθε άλλο παρά ευτυχισμένος γάμος είναι αυτός της Kορίνας και του μελέτη και στο μέλλον θα οδηγηθεί σε τέλμα, με αποτέλεσμα ο χωρισμός να είναι μοναδική λύση .Ποιος όμως είναι ο ρόλος της σε όλο αυτό και πώς θα αντιδράσει ο Ακύλας στο ενδεχόμενο ενός διαζυγίου στην οικογένεια του; Το tv24 σας δίνει αποκλειστικά όλες τις απαντήσεις.  Ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν, προδόθηκαν, πόνεσαν, χώρισαν, όμως ένα είναι σίγουρο δεν κατάφεραν ποτέ να μισήσουν στα αλήθεια ο ένας τον άλλον.

Ο λόγος για το μελέτη και την Πηνελόπη που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι δυο τους ,θα έρθουν ξανά κοντά σε μία στιγμή αδυναμίας κόντρα στα διαφορετικά σχέδιά τους.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Όλες οι εξελίξεις για τους πρωταγωνιστές το 2022

Άγριες μέλισσες : Η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα

Ναι καλά διαβάσατε θα έρθουν κοντά για μία και μόνο φορά αλλά αυτή θα είναι αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές τους. Και αυτό γιατί η Κορίνα αηδιασμένη πια από το γεγονός ότι αυτοί οι δύο είναι ξαδέρφια θα απαιτήσει να πάρει διαζύγιο. Ο Μελέτης που γνωρίζει πώς θα αντιδράσει ο Aκυλας, αν μάθει πως απάτησε την κόρη του, ξεκαθαρίζει στη γυναίκα του πως δεν πρόκειται να της επιτρέψει να πει στον πατέρα της την αλήθεια αλλά ούτε και να οδηγηθούν στο διαζύγιο.

Άγριες μέλισσες : Η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα

Η  Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα .

Τότε εκείνη αναγκάζεται να κάνει πίσω. Eκμεταλλευόμενη όμως το ένοχο μυστικό του αλλά και το φόβο του για τον Ακύλα. θα φροντίσει να κάνει τη ζωή του κόλαση. H αλλαγή συμπεριφοράς της θα τραβήξει το ενδιαφέρον της οικογένειας της και κυρίως της μητέρας της η οποία για μία ακόμη φορά ,θα προσπαθήσει να στηρίξει την κόρη της να αφήσει τον  Μελέτη που δεν συμπαθούσε και δεν ήθελε για γαμπρό της.

Από την άλλη η Πηνελόπη που παρά τη σκληράδα που θέλει να δείχνει, συνεχίζει να παλεύει ακόμα με τα συναισθήματα για εκείνον,έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον το δικηγόρο του Λούβαρη . Οι δυο τους μέσα από την  συνεργασία τους ,θα δουν πως έχουν πολλά κοινά στο χαρακτήρα τους και έτσι θα ξεκινήσει ένα φλερτ μεταξύ τους πού θα καταλήξει σε σχέση.  Άλλωστε ο Νικηφόρος πολλές φορές της έχει τονίσει πως πρέπει να προσπαθήσει να φτιάξει ξανά τη ζωή της και αυτός ήταν και ενας από τους λόγους που με τον Κωνσταντή δεν είδαν με καλό μάτι τη διάθεσή της να ανοίξει ξανά την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη. Γιατί με αυτόν τον τρόπο μένει κολλημένη στο παρελθόν.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56

Άγριες μέλισσες : Η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος για Δρόσω και Κωνσταντή

Όσο όμως κι αν παλεύουν Μελέτης και Πηνελόπη να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, τόσο οι συνθήκες τους φέρνουν συνεχώς αντιμέτωπους με αποτέλεσμα ο έρωτας τους που σιγοκαίει μέσα τους, να φουντώνει κάθε φορά.  Μέσα σε όλα αυτά τα επεισόδια θα προχωρήσουμε κάποια χρόνια πιο μπροστά και ο Μπάμπης θα έρθει από το στρατό και τότε το φλερτ που έχει μείνει στη μέση με την Κορίνα θα συνεχιστεί.  Οι αρχικοί ενδοιασμοί του Βαμβακά θα πάνε στην άκρη και ο έρωτας μεταξύ των δύο παιδιών θα γίνει αφορμή απλά να προχωρήσει το διαζύγιο Κορίνας Μελέτη . Άλλωστε ο γάμος τους θα  προκαλέσει το θυμό του Ακύλα για  την κόρη του αλλά και το αίσθημα εκδίκησης για τον Μπάμπη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close