Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλλας επιτίθεται με λύσσα στον Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικά καθώς ο Ακύλας επιτίθεται με λύσσα στον Δούκα.

Αυτός ο Ακύλας που τον χάνεις που τον βρίσκεις μέσα στον καυγά είναι … Ειδικά τον Δούκα που το έχει και στην μπούκα φαντάζεστε τι έχει να γίνει ….ΑΚΥΛΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

Ο Μεγαρίτης πέρνα στην αντεπίθεση και ξεμπροστιάζει τον Δούκα στην Αντιγόνη, η οποία τον παράτα και απειλεί να τον καταδώσει στην αστυνομία. Ο Μόρτζος είναι έτοιμος να γυρίσει την πλάτη στο μέλλοντα συμπέθερο του και η Ρένα παίρνει θέση, ρισκάροντας το γάμο της με τον Νικηφόρο.

Ο πόλεμος μεταξύ Ακύλα και Δούκα έχει πάρει άγριες διαστάσεις και γίνεται πια ανοιχτά και απροσχημάτιστα… Ο Μεγαρίτης δεν αρκείται να στο να εκτοξεύσει απειλές, πλέον τις πραγματοποιεί κιόλας.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποκαλύπτει τα πάντα στην Πηνελόπη-Άγριες-Μέλισσες-Ακύλλας-Δούκας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Άλκης αγαπάει την Ουρανία άνευ όρων

Έτσι, δεν διστάζει να επισκεφθεί την Αντιγόνη και να της αποκαλύψει τα πάντα για το φόνο του Θέμελη, αλλά και για τις δολοφονίες των εισαγγελέων. Εκείνη, που ήδη υποψιαζόταν τον Δούκα για αυτά τα στυγνά εγκλήματα, πλέον δεν αντέχει να μείνει στιγμή κοντά του.

Η κουβέντα της με την Πηνελόπη, που ήταν εξαρχής πεπεισμένη για την ενοχή του πατέρα της, την οδηγεί στο να τον εγκαταλείψει αμέσως χωρίς άλλες εξηγήσεις. Η βραδινή δεξίωση στο σπίτι των Σεβαστών έρχεται στην πλέον ακατάλληλη συγκυρία.

Ο Ακύλας εμφανίζεται απρόσκλητος και έτοιμος να προκαλέσει, ενώ, αντίθετα, ο Δούκας παραμένει άφαντος, με την απουσία του να εγείρει πολλά ερωτηματικά.

-Άγριες-Μέλισσες-Ακύλλας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88

Όλα πια δείχνουν να κρέμονται από μία κλωστή. Ο Μόρτζος είναι έτοιμος να αλλάξει πλευρά και να συστρατευθεί με τον Μαργαρίτη, κι όταν ο Νικηφόρος προσπαθεί να τον μεταπείσει η Ρένα μπαίνει στη μέση μη διστάζοντας να πάρει θέση κατά του μέλλοντα πεθερού της.

Ο τρόπος που μιλά και η απέχθεια που προφανώς έτρεφε για τους Σεβαστούς, αλλά έκρυβε επιμελώς μέχρι τώρα, δεν αρέσουν καθόλου στον Νικηφόρο, ο οποίος αντιδρά άσχημα, και πλέον η σχέση τους βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί…

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλλας επιτίθεται με λύσσα στον Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αν μιλήσεις θα σε θάψω- Οι απειλές στην Αντιγόνη

Όσο για τη Μυρσίνη, που προσπαθούσε να πείσει τον Δούκα να κάνει ανακωχή με τον Ακύλα, αρχίζει να βλέπει το πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο άνθρωπος και μετανιώνει για τη συνεργασία της μαζί του. Πλέον, αντιλαμβάνεται πως θα πρέπει να παίξει αλλιώς τα χαρτιά της στο θέμα του αεροδρομίου, ακυρώνοντας ουσιαστικά το σχέδιο χωρίς όμως να κινήσει υποψίες.

-Άγριες-Μέλισσες-Δούκας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο παπα Γρηγόρης μπαίνει σε παύση καθηκόντων

Την ίδια στιγμή, ο Δούκας ψάχνει αγωνιωδώς την Αντιγόνη, φοβούμενος ότι πάνω στο θυμό της θα τον καταδώσει την αστυνομία. Αυτή όμως αρνείται να τον δει και να του μιλήσει, και έτσι αναλαμβάνει ότι ο Μελέτης να την αντιμετωπίσει και να την κάνει να αλλάξει γνώμη.

Ένας Μελέτης που, μην μπορώντας να πνιγεί άλλο τα αισθήματα του για την Πηνελόπη, τα αφήνει να ξεχειλίσουν και να τον κυριευόσουν! Ο καταδικασμένος έρωτας τους δεν έχει σβήσει ακόμη και οι επαφές που έχουν το τελευταίο καιρό τους οδηγούν σε ένα τραγικό πισωγύρισμα.

-Άγριες-Μέλισσες-Δούκας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή

Σύμφωνα με το 7 μέρες tv, την επόμενη κιόλας ημέρα εκείνη το μετανιώνει, όμως το γεγονός παραμένει: η καρδιά της του ανήκει ακόμη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close