Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία συνάντηση Μελέτη Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την τελευταία συνάντηση μεταξύ Μελέτη και Πηνελόπης.

Και τη συνάντηση…Κορυφής ! ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΕΣ θα μας λείψετε βρε …

Η Πηνελόπη ζούσε πάντα σε ροζ συννεφάκι μέχρι που στον δεύτερο κύκλο της σειράς και μετά τον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού, βλέπει κατάματα την τραγική αλήθεια για τους γονείς της: Ότι ήταν στυγνοί εγκληματίες, παρά το γεγονός ότι εκείνοι αρνιόντουσαν τα πάντα.

Άγριες-Μέλισσες-Πηνελόπη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος του μικρού Ζαχαρία

Η Πηνελόπη έπεσε απότομα απο το σύννεφο που ζούσε και στον τρίτο κύκλο της σειράς το μόνο της μέλημα ήταν να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του άντρα της. Γύρισε την πλάτη στους γονείς της και τους κυνήγησε για να τους τιμωρήσει!

Άγριες-Μέλισσες-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ένας νέος έρωτας ξεπροβάλλει στο Διαφάνι

Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με τον Μελέτη, αλλά ο απαγορευμένος έρωτας της για εκείνον της έβαζε εμπόδια! Μέχρι που ο κλοιός γύρω του στένεψε και αποφάσισε να της πει όλα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Αλέξη.

Άγριες-Μέλισσες-Πηνελόπη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα φεύγει και χάνεται

Τώρα πια ξέρεις όλη την αλήθεια! Είμαι μία τελειωμένη ιστορία, Πηνελόπη, φύγε μακριά να φτιάξεις τη ζωή σου, τη συμβουλεύει ο Μελέτης και αυτή θα είναι η τελευταία τους συνάντηση, λίγο πριν εκείνος σκοτώσει τον Ακύλα και οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close