Άγριες Μέλισσες: Ένας νέος έρωτας ξεπροβάλλει στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ένας νέος έρωτας ξεπροβάλλει στο Διαφάνι. 

Ακόμη και λίγο πριν το τέλος οι σεναριογράφοι είναι…παθιάρηδες.

Αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες η οποία ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Στο στούντιο ΚΑΠΑ γίνονται τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων ενώ δύο μεγάλες και σημαντικές σκηνές θα γυριστούν στις 22 Ιουνίου. Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στις 7 Ιουλίου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα φεύγει και χάνεται

Πίσω στα δικά μας λοιπόν, η τιμωρία των ενόχων στις Άγριες Μέλισσες δεν θα μπορούσε να ήταν μόνο η φυλακή. Ο θάνατος φαίνεται πως θα τιμωρήσει τον Δούκα, τον Ακύλα αλλά και τον Μελέτη. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς θα δούμε την μάχη του Ακύλα και του Δούκα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας αλλάζει μετά τον θάνατο του γιού του

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Ο Ακύλας σκοτώνει τον Δούκα μπροστά στα μάτια της Ελένης ενώ στην συνέχεια ο Μελέτης αποδίδει δικαιοσύνη, σκοτώνοντας τον Ακύλα. Ο Μελέτης φαίνεται πως σύμφωνα με τα μέχρι τώρα spoilers αυτοκτονεί. Ο θάνατος όμως που θα συγκλονίσει περισσότερο το κοινό είναι εκείνος του Κωνσταντή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το σκάει από την φυλακή και θέλει να σκοτώσει την Ελένη

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Φαίνεται πως λαβωμένος μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί φεύγει από την ζωή. Βέβαια αυτό μπορεί και να ανατραπεί καθώς στο Twitter ο Κωνσταντής είναι ο αγαπημένος του κοινού και ίσως σεναριογράφοι και σκηνοθέτες να μην θέλουν να αφήσουν το κοινό με αυτή την πικρή γεύση στο τελευταίο αντίο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος Ζάχος και Πέτρος καταθέτουν

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Στις τελευταίες σκηνές του τελευταίου επεισοδίου στις Άγριες Μέλισσες θα μεταφερθούμε λίγα χρόνια μετά. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου θα έχει γίνει και η Χούντα θα έχει πέσει με το Διαφάνι να μετράει πληγές αλλά και χαρές.

Αφού κατάφεραν να σώσουν το χωριό τους από το αεροδρόμιο Ασημίνα και Νικηφόρος θα ανοίξουν ένα νέο, χαρούμενο κεφάλαιο στην ζωή τους. Ζουν τον έρωτά τους πιο ευτυχισμένοι και ελεύθεροι από ποτέ. Το ίδιο και ο Λάμπρος με την Ελένη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο καταραμένος σκότωσε το παιδί μου

Ένας νέος έρωτας όμως φαίνεται να ξεπροβάλλει και μιλάμε γι’ αυτόν ανάμεσα στην Βιολέτα και τον Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης ήταν πάντα στήριγμα για την Βιολέτα και μέσα του την αγαπούσε πάντα. Για την Βιολέτα ο μεγάλος της έρωτας θα είναι πάντα ο Μιλτιάδης.

Άγριες Μέλισσες-Βιολέτα-Παναγιώτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σώζει την Κορίνα από τα χέρια του Ακύλα

Όμως με τα…πολύτιμα προξενιά του Σταμάτη αυτοί οι δύο θα έρθουν κοντά. Δεν γνωρίζουμε αν η Βιολέτα τον ερωτευτεί με το ίδιο πάθος που είναι ο Παναγιώτης ερωτευμένος μαζί της, όμως σίγουρα τον αγαπάει με όλη της την καρδιά. Μάλιστα ο Σταμάτης δεν διστάζει να τους εμπιστευτεί την ανατροφή του μικρού Ζαχαρία.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close