Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος του μικρού Ζαχαρία

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού αυτό θα είναι το τέλος του μικρού Ζαχαρία. 

Το καλύτερο τέλος ελπίζουμε να έχει αυτό το γλυκάκι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα φεύγει και χάνεται

Το φινάλε της σειράς πλησιάζει και όλοι ανυπομονούμε να δούμε πως θα καταλήξουν οι πιο αγαπημένοι αλλά και οι πιο μισητοί χαρακτήρες της σειράς. Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθουμε ποιο θα είναι το τέλος του μικρού Ζαχαρία.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας αλλάζει μετά τον θάνατο του γιού του

Άγριες Μέλισσες-Σταμάτης-Βιολέτα-Ζαχαρίας-Αιμιλία-

Ο μικρός Ζαχαρίας κατάφερε να αλλάξει την κοσμοθεωρία του Σταμάτη, που από την στιγμή που μπήκε στην ζωή του, ο Σταμάτης προσπαθεί να δείχνει σε όλο τον κόσμο μόνο το καλό του πρόσωπο, αφήνοντας πίσω τον κακό του εαυτό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το σκάει από την φυλακή και θέλει να σκοτώσει την Ελένη

Άγριες Μέλισσες-Σταμάτης-Βιολέτα-

Ακόμη και η στάση του απέναντι στην Βιολέτα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά αν και αυτό φαίνεται πως δεν κάνει την Βιολέτα, να θέλει τον Σταμάτη και πάλι στην ζωή της σαν σύντροφο. Αφού ο Σταμάτης έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την Βιολέτα αποφασίζει να την…αποκαταστήσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος Ζάχος και Πέτρος καταθέτουν

Άγριες Μέλισσες-Ζαχαρίας-

Γνωρίζοντας πως ο καφετζής της επιχείρησής της, ο Παναγιώτης την αγαπάει με όλη του την καρδιά και όντας σίγουρος πως δίπλα του θα είναι πραγματικά ευτυχισμένη ξεκινάει τα προξενιά. Στην αρχή ο Παναγιώτης τον αντιμετωπίζει με δυσπιστία όμως στο τέλος πείθεται για τις καλές του προθέσεις.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο καταραμένος σκότωσε το παιδί μου

Παναγιώτης και Βιολέτας πολύ σύντομα θα είναι και επισήμως μαζί. Ο Σταμάτης χαίρεται τόσο πολύ με αυτή την εξέλιξη που αποφασίζει να κάνει ακόμη μία καλή πράξη. Λέει στην Βιολέτα και στον Παναγιώτη πως θα ήθελε οι δυο τους να αναλάβουν την ανατροφή και την επιμέλεια του μικρού Ζαχαρία.

Άγριες Μέλισσες-Παναγιώτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σώζει την Κορίνα από τα χέρια του Ακύλα

Ο Παναγιώτης και η Βιολέτα λατρεύουν τον μικρό Ζαχαρία και φυσικά θα έδιναν και την ψυχή τους γι’ αυτόν. Δέχονται λοιπόν χωρίς δεύτερη σκέψη και οι τρεις τους, γίνονται μία ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close