Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα φεύγει και χάνεται

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Αγορίτσα φεύγει και χάνεται. 

Α ρε Δούκα…μέχρι και η Αγορίτσα σε αφήνει. Να τον λυπάσαι είναι λίγο πριν το φινάλε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας αλλάζει μετά τον θάνατο του γιού του

Η Αγορίτσα εδώ και τρεις σεζόν ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την οικογένεια των Σεβαστών. Μπορεί να ήταν δίκαιη και αντικειμενική όμως πάντα αγαπούσε πολύ τον Δούκα και τα παιδιά και σε πολλά πράγματα έκανε τα στραβά μάτια.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το σκάει από την φυλακή και θέλει να σκοτώσει την Ελένη

Γι’ αυτό και ο Δούκας της είχε εκτίμηση και μάλιστα μέσα του, την ένιωθε σαν δεύτερη μάνα. Ήταν ίσως η μόνη γυναίκα μέσα στο σπίτι που ο Δούκας ακόμη και στους πρώτους κύκλους, σεβόταν και ακόμη και νευριασμένος όπως ήταν είχε μετρημένα λόγια.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Σταμάτης ξεκινά τα προξενιά σε Παναγιώτη και Βιολέτα

Όμως η Αγορίτσα δεν έχει άλλη υπομονή και δεν μπορεί πλέον να δικαιολογήσει κάτι άλλο. Βλέποντας πως τα πράγματα στην οικογένεια των Σεβαστών πάνε από το κακό στο χειρότερο και πως η κατάσταση πάει πάλι να πάρει άσχημη τροπή, αποφασίζει να μείνει αμέτοχη από όλα αυτά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος Ζάχος και Πέτρος καταθέτουν

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Μετακομίζει στο σπίτι των παιδιών στην Λάρισα, εγκαταλείποντας τον Δούκα και την Μυρσίνη. Το κάνει, επειδή θέλει να ηρεμήσει από τις δολοπλοκίες και τις αδικίες που τόσα χρόνια έπαιρνε θέλοντας και μη μέρος. Μέσα της όμως, ελπίζει πως η απόφασή της αυτή, ίσως να ταράξει τον Δούκα και να αλλάξει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο καταραμένος σκότωσε το παιδί μου

Άγριες Μέλισσες-Αγορίτσα-

Ο Δούκας χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Η Αγορίτσα ήταν πάντα το στήριγμά του και τώρα που ούτε και τα παιδιά του ή τον Μελέτη έχει με το μέρος του, νιώθει πιο μόνος και απελπισμένος από ποτέ. Η φυγή της Αγορίτσας θα είναι το χαστούκι που θα κάνει τον Δούκα να αλλάξει και να μετανιώσει; Θα το ανακαλύψουμε στην συνέχεια.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close