Άγριες Μέλισσες: Καταρρέει η αυτοκρατορία τους

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως καταρρέει η αυτοκρατορία τους

Αχχχχ πάνε τα πλούτη και τα μεγαλεία… Μυρσινάρα μου ….

Μετά τη δολοφονία της Μάρως, το Διαφάνι ντύνεται και πάλι στα μαύρα με τη δολοφονία του Θανασάκη… Στο μεταξύ ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δεν κάνουν βήμα πίσω στην απόφασή τους να πουλήσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να βοηθήσουν τους συγχωριανούς τους.

Άγριες Μέλισσες: Ο Θανασάκης δολοφονείται

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος για κάθε γυναίκα στο Διαφάνι

Και όχι μόνο το σπίτι και την επιχείρησή τους, αλλά και όλη την περιουσία των Σεβαστών, που πλέον είναι στα χέρια τους! Δούκας και Μυρσίνη δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έπεσαν στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν!

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απρόσμενο φινάλε για Δρόσω Κωνσταντή

Ότι η αυτοκρατορία τους θα πέσει… εκ των έσω! Προσπαθούν μάταια να τους αλλάξουν γνώμη… Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του 7Μέρες TV, ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Ακύλας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας για να γλιτώσει κατηγορεί τον Κωνσταντή πως είναι αλκοολικός

Ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντούνιας αλλά και όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης συλλαμβάνονται. Η ώρα της δικαίωσης είναι κοντά. Οι υπαίτιοι θα οδηγηθούν στη φυλακή. Τίποτα και κανείς δεν δείχνει να μπορεί να τους σώσει αυτή τη φορά. Εκτός ίσως από κάτι… ανατρεπτικό!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close