Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω χωρίζει με τον Κωνσταντή και φεύγει στο εξωτερικό

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές – Αυτό είναι το απρόσμενο φινάλε για Δρόσω Κωνσταντή

Ρε πάτε καλά εκεί ρε;;; Δεν ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ!!! Έξαλλοι είμαστε!

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Αδιαμφισβήτητα η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στις Άγριες Μέλισσες. Σίγουρα ο Νικηφόρος με την Ασημίνα και η Ελένη με τον Λάμπρο είναι εξίσου αγαπημένα, όμως ο Κωνσταντής άλλαξε όλη του την ζωή για χάρη της Δρόσως.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Φύγετε από το χωριό μας προδότες

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Άλλαξε τον χαρακτήρα του, τα πιστεύω του, τον τρόπο που έβλεπε τον κόσμο για τα μάτια της. Και αυτό όσο να πεις είναι πολύ ρομαντικό. Οι θαυμαστές της σειράς σίγουρα θέλουν την Δρόσω και τον Κωνσταντή να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή καταγγέλλει τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Και μέχρι πριν λίγες μέρες ο γάμος τους ήταν δεδομένος. Φαίνεται όμως πως θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σενάριο κάτι που θλίβει πολύ τους τηλεθεατές. Πιο συγκεκριμένα τα τελευταία spoilers μιλούν για την απόλυτη ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Θεόδωρος Ξανθός επιστρέφει

Ο Κωνσταντής έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια πως έχει πέσει πολύ ψυχολογικά. Ο Κωνσταντής βασανίζεται ψυχολογικά αλλά και σωματικά αφού με τον Νικηφόρο έχουν πάρει μέρος σε πολλές δολοπλοκίες για να εμποδίσουν το έργο του αεροδρομίου. Δολοπλοκίες που δεν έχει μάθει να διαχειρίζεται ο ντόμπρος και ευθύς Κωνσταντής.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132

Επίσης τα λάθη του Δούκα και της Μυρσίνης όσο περισσότερο γίνονται γνωστά στον Κωνσταντή τόσο περισσότερο τον θλίβουν. Κατά μία έννοια νιώθει υπεύθυνος για τις πράξεις τους αν και δεν θα έπρεπε. Φυσικά όλο αυτό επηρεάζει την υγεία στο συκώτι του που μετά από τις ημέρες που είχε εθιστεί στο αλκοόλ, είναι πλέον πιο ευαίσθητο.

Δείτε ακόμα  Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δικαιώνει την Ανέτ

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος για κάθε γυναίκα στο Διαφάνι

Αυτό δεν αργεί να επηρεάσει και την σχέση του με την Δρόσω. Αρχικά αναβάλλει τον γάμο κάτι που κλονίζει την σχέση τους. Η Δρόσω προσπαθεί από εκεί και πέρα να τον πλησιάσει και να γίνουν όπως πριν. Ο Κωνσταντής όμως υψώνει τείχος.

Γίνεται όλο και πιο απόμακρος μαζί της, Κλείνεται στον εαυτό του και δεν μπορεί να ηρεμήσει από τις τύψεις και τις κακές του σκέψεις. Μέχρι που η Δρόσω συνειδητοποιεί ότι δεν έχει κάτι άλλο να δώσει σε αυτήν την σχέση. Σκέφτεται πως ίσως μακριά του να είναι καλύτερα για το καλό και των δύο.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή αισθάνεται φρίκη για τον άντρα που παντρεύτηκε

Δέχεται μία πρόταση για το εξωτερικό. Μία λαμπρή καριέρα την περιμένει εκεί πάνω σε αυτό που αγάπησε. Τα χρήματα είναι πολλά και επιτέλους θα καταφέρει να ξεφύγει από το Διαφάνι. Όλα δείχνουν πως η Δρόσω θα φύγει για το εξωτερικό. Θα την σταματήσει ο Κωνσταντής για να σώσουν την σχέση τους;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close