Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το φινάλε για όλες τις γυναίκες στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτό θα είναι το τέλος για κάθε γυναίκα στο Διαφάνι

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς ήδη ξεκινήσαμε να παθαίνουμε στερητικά στην ιδέα ότι του χρόνου δεν θα υπάρχουν οι Άγριες Μέλισσες στις οθόνες μας…Θα μας λείψουν μωρέ!

Πριν ζήσουμε ένα δραματικό γεγονός στις Άγριες Μέλισσες για το οποίο ήδη σας έχουμε προειδοποιήσει με την δολοφονία του Θανάση Τόλλια, ας ρίξουμε μία ματιά στο μετά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο για να παραδοθεί

Σύμφωνα με το queen.gr στο μεγάλο φινάλε της σειράς, το οποίο θα είναι χαρούμενο αλλά και δραματικό ταυτόχρονα. Η κορυφαία τηλεοπτική σειρά των τελευταίων χρόνων ετοιμάζει εκπλήξεις και σήμερα θα εστιάσουμε σε αγαπημένες γυναίκες ηρωίδες. Εκεί έχουμε τις ανατροπές των ανατροπών.

Σταμίραινες ενωμένες και αγαπημένες

Η Ελένη λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο (αυτό και αν θα είναι έκπληξη) θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της. Ο Λάμπρος είναι τρισευτυχισμένος. Η Ασημίνα θα σταθεί στο πλευρό της και θα είναι πια και η μελλοντική σύζυγος (ξανά) του Νικηφόρου Σεβαστού.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Ασημίνα-Κυριάκος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή αισθάνεται φρίκη για τον άντρα που παντρεύτηκε

Το ζευγάρι δίνει μία δεύτερη και ουσιαστική ευκαιρία στον γάμο τους. Εδώ υπάρχει περίπτωση να έχουμε και ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός (θα επανέλθουμε για αυτό). Ο μικρός Σέργιος θα είναι μαζί τους. Και μεγαλώνοντας θα μάθει την αλήθεια για την Δρόσω, πως είναι δηλαδή μητέρα του. Η Δρόσω ωστόσο δεν θα παντρευτεί τον Κωνσταντή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Φύγετε από το χωριό μας προδότες

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γιατί στο τελευταίο επεισόδιο, όπως και την περσινή χρονιά θα έχουμε τροποποιήσεις στο σενάριο που θα γίνουν την τελευταία στιγμή. Μέχρι στιγμής ξέρουμε όμως πως θα μείνουν αγαπημένοι φίλοι και εκείνη θα κυνηγήσει το όνειρό της για μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος-

Οι κυρίες Σεβαστού στο δράμα τους

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Η Μυρσίνη μετά την φυλάκιση και τον θάνατο του Δούκα, καταρρέει. Η οικογένεια είναι πια φτωχή και λαβωμένη από τους εφιάλτες του παρελθόντος. Η ψυχολογική της κατάσταση θα φτάσει στα άκρα και ο Νικηφόρος με τον Κωσταντή θα ζητήσουν ιατρική βοήθεια, καθώς θα ζει σε έναν άλλο πλασματικό κόσμο το μυαλό της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Θεόδωρος Ξανθός επιστρέφει

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Η Πηνελόπη ωστόσο θα αποδειχθεί το πρόσωπο – κλειδί του 3ου κύκλου, όπως είχαμε πέρυσι την Ανέτ. Θα οδηγήσει τους ενόχους στην φυλακή, δεν θα λογαριάσει αν αυτοί, είναι ο Δούκας και ο Μελέτης και θα ζήσει ευτυχισμένη και απόλυτα λυτρωμένη στο πλευρό του δικηγόρου που την βοήθησε με την υπόθεση.

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή καταγγέλλει τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δεν θα ξεχάσει τόσο εύκολα όσα έχουν συμβεί, αλλά θα παλέψει για το μέλλον της. Η Ουρανία θα ζήσει δίπλα στον Κυριάκο, ενώ η Παγώνα λαβωμένη και επηρεασμένη από την δολοφονία του γιου της Θανασάκη θα κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για να σταθεί δίπλα στα υπόλοιπα παιδιά της και στα εγγόνια της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας για να γλιτώσει κατηγορεί τον Κωνσταντή πως είναι αλκοολικός

Άγριες Μέλισσες-Ουρανία-

Όλες οι γυναίκες του χωριού θα είναι στο πλευρό της. Τέλος, η Ζωή Μεγαρίτη ανακουφισμένη και απαλλαγμένη από τον τύραννο Ακύλα, κάνει μία νέα αρχή στην ζωή της, όπως και η κόρη της Κορίνα με τον Μπάμπη, οι οποίοι φεύγουν μόνιμα από το χωριό. Η Ζωή μαζί με την αδελφή της Αιμιλία θα είναι πια χαρούμενες. Για πρώτη φορά!

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-Αιμιλία-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close