Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας για να γλιτώσει κατηγορεί τον Κωνσταντή πως είναι αλκοολικός

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Δούκας για να γλιτώσει, κατηγορεί τον Κωνσταντή πως είναι αλκοολικός. 

Ρε Δούκα, έχουμε ανεχτεί τόσα και τόσα από την πάρτη σου…Το ίδιο σου το παιδί πας να διαβάλεις;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: O Κωνσταντής οδηγείται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας για να γλιτώσει κατηγορεί τον Κωνσταντή πως είναι αλκοολικός

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132

Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται και όλοι ανησυχούν. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί βέβαια ότι εκείνος βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να σώσει το Διαφάνι.

Όπως ισχυρίζεται έχουν γίνει μεγάλες ατασθαλίες στο έργο του αεροδρομίου ενώ αυτός και ο πατέρας του δωροδόκησαν μέχρι και υπάλληλο του υπουργείου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δικαιώνει την Ανέτ

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το χάνει τελείως

Αποκαλύπτει μάλιστα στον εισαγγελέα και το όνομα του υπαλλήλου που χρηματίστηκε όπως και ότι ο κύριος υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης. Καταγγέλλει επίσης ότι κάποιοι από το Υπουργείο έμαθαν για τη δωροδοκία και τώρα τους εκβιάζουν για να συνεχιστεί το έργο.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τρία τα σενάρια για το φινάλε της σειράς

Ο εισαγγελέας καλεί αμέσως τον Δούκα ζητώντας του εξηγήσεις. Εκείνος χωρίς δισταγμό κατηγορεί τον γιο του ότι είναι αλκοολικός, ότι έχει συχνά τέτοια ξεσπάσματα και δημιουργεί από το μυαλό του διάφορες φανταστικές ιστορίες. Λίγο αργότερα ο Δούκας βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κωνσταντή από τον οποίο ζητά εξηγήσεις.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Πηνελόπη-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Θεόδωρος Ξανθός επιστρέφει

Εκείνος όμως δεν κάνει στιγμή πίσω. Του θυμίζει ότι μπορεί να μην πλήρωσε για άλλα εγκλήματα που έχει κάνει στο παρελθόν αλλά τουλάχιστον για αυτή την υπόθεση θα τιμωρηθεί. Όπως αποδεικνύεται όμως δεν τα είχε υπολογίσει όλα σωστά αφού ο Δούκας του αποκαλύπτει ότι δεν υπήρξε ποτέ δωροδοκία.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ακύλας, Μελέτης και Ντούνιας συλλαμβάνονται

Όλο αυτό ήταν ένα ψέμα που σκηνοθέτησε ο ίδιος προκειμένου να πιέσει εκείνον και τον Νικηφόρο να προχωρήσουν το έργο για να μη χάσουν τα χρήματα που έχουν επενδύσει. Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close