Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα ζητά διαζύγιο από τον Μελέτη

Άγριες Μέλισσες:Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Κορίνα ζήτα διαζύγιο από τον Μελέτη .

 Τίτλοι τέλους για Μελέτη και Κορίνα .Τι έγινε Κορινάκι; Άνοιξε το ματάκι μας με τον Μπάμπη; Ε τώρα που τα λέμε, αγανάκτησε το κορίτσι τι να κάνει ;Είδε και τον Μπάμπη φρέσκο φρέσκο και τον έπαθε τον ντουβρουτζά .Άντε βρε με το καλό.

Άγριες- Μέλισσες - Κορίνα- -

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας γίνεται ένας άλλος άνθρωπος

Η σχέση της Κορίνας και του Μελέτη θα μας απασχολήσει αρκετά στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Άγριες μέλισσες, καθώς θα περάσει από πολλές δοκιμασίες και δυστυχώς το τέλος της δεν θα είναι αίσιο. Η Κορίνα και ο Μελέτης θα πάρουν διαζύγιο στα επόμενα επεισόδια της σειράς προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις ειδικά στην οικογένεια της Κορίνας.

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα ζητά διαζύγιο από τον Μελέτη

Η Κορίνα ζητά διαζύγιο από τον Μελέτη

Ο κύβος ερρίφθη για το ζευγάρι. Πλέον η καρδιά της Κορίνας θα ανήκει στον Μπάμπη, με τον οποίο θα περάσουν πολλά ερωτικά και κρυφά βράδια μαζί. Η Κορίνα πλέον δεν νιώθει κανένα συναίσθημα για το Μελέτη και από πλευράς του ισχύει το ίδιο. Ο Μελέτης πιά θα αποτραβηχτεί αρκετά από την οικογένεια Μεγαρίτη καθώς διαπιστώνει μέρα με την μέρα το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα.

Άγριες- Μέλισσες -Μπαμπης -

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Κυρά Μάρω επιστρέφει

Έτσι, το ζευγάρι θα βάλει μπροστά τις διαδικασίες για το διαζύγιο τους. Η Κορίνα έχει αγανακτήσει πιά από την συγκεκριμένη σχέση. Από τότε που παντρεύτηκε τον Μελέτη τίποτα καλό δεν έχει συμβεί στην ζωή της και μέρα με την μέρα βλέπει το πόσο απόμακρος είναι και ο Μελέτης από αυτή.

Άγριες -Μέλισσες-Κορίνα - Μελέτης-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος δεν αντιδρά καλά με την εγκυμοσύνη της Ελένης

Τα νέα του διαζυγίου του Μελέτη και της Κορίνας στις Άγριες Μέλισσες, δεν θα αρέσουν καθόλου στον Ακύλα, ο οποίος σύμφωνα με το youfly.com  θα κάνει ότι μπορεί για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί και έγινε αυτό που έγινε.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close