Άγριες μέλισσες spoiler : Η Μαντάμ Κούλα επιστρέφει

Άγριες μέλισσες μέγα spoiler από τη Ναταλία Τσαλίκη : Η Μαντάμ Κούλα επιστρέφει στις Άγριες μέλισσες. Δείτε το βίντεο της εκπομπής

Η Ναταλία Τσαλίκη. σε συνέντευξή που έδωσε στην Ερτ, και συγκεκριμένα στην εκπομπή Φλερτ που παρουσιάζει η Νάντια Κοντογεώργη, αποκάλυψε πως θα επιστρέψει για τέσσερα ακόμη επεισόδια.

Τι είπε η Ναταλία Τσαλίκη για την επιστροφή της στις Άγριες Μέλισσες

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτή τη δουλειά και τώρα θα κάνω άλλα τέσσερα επεισόδια. Είναι πολύ σημαντικό γιατί όταν οι ηθοποιοί δεν έχουν θέατρο στρέφονται στην τηλεόραση», είπε η ηθοποιός μεταξύ άλλων δίχως όμως να αποκαλύπτει λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Στα δικαστήρια Δρόσω και Ασημίνα

Ποια είναι η Μαντάμ Κούλα από τις «Άγριες Μέλισσες»

Παλιά αρτίστα της Τρούμπας που με τα χρόνια προάχθηκε σε «υπεύθυνη καταστήματος» στο καμπαρέ «Χαβάη». Όπως διαβάζουμε στην μίνι περίληψη του ρόλου, τον οποίο αναλαμβάνει στις «Άγριες Μέλισσες», η Ναταλία Τσαλίκη, δουλειά της είναι να προσέχει τα κορίτσια, να φροντίζει τις λειτουργικές ανάγκες του μαγαζιού και να μαζεύει τους πελάτες, όταν αυτοί ζητούν περισσότερα απ’ όσα έχουν πληρώσει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης Αυτοκτονεί

Άγριες μέλισσες spoiler : Η Μαντάμ Κούλα επιστρέφει

Τι είπε η Ναταλία Τσαλίκη για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών

«Πρέπει να ξέρουν οι νέοι συνάδελφοι ότι το σωματείο μας ξανασυστήνεται με κάποιον τρόπο και χαίρομαι πάρα πολύ. Να ξέρουν ότι μπορούν να αποταθούν. Μίλησα με τον Σπύρο τον Μπιμπίλα τις προάλλες και με διαβεβαίωσε ότι δημιουργείται μια επιτροπή που εμπεριέχει και ψυχολόγους και δικηγόρους και να ξέρει ποια είναι και η νομική οδός.

Δε μπορεί να βγαίνει ο καθένας ανώνυμα και να λέει ότι του έτυχε αυτό και αυτό. Αυτό δεν αφορά κανέναν, αυτό είναι κουτσομπολιό, είναι ριάλιτι, δεν μας αφορά και είναι κρίμα για το θέατρο.

Είναι μία πολύ καλή περίοδος αυτή που βγαίνουν στη φόρα πράγματα, που μπορεί να μας λυπεί γι’ αυτά που μαθαίνουμε και ο κόσμος να πέφτει από τα σύννεφα, αλλά ήταν μια γάγγραινα, ήταν ένα σπυρί που έπρεπε να σπάσει» ανέφερε μεταξύ άλλων

 

 

 

Close