Άγριες Μέλισσες: Στα δικαστήρια Δρόσω και Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις θα είναι για άλλη μια φορά απρόβλεπτες στις Άγριες Μέλισσες αφού Δρόσω και Ασημίνα βρίσκονται στα Δικαστήρια για τον μικρό Σέργιο.

Η Ασημίνα έχει πάρει την απόφαση  να κρατήσει το παιδί της κοντά της. Έχει ήδη συμβουλευτεί  δικηγόρο, για να της δώσει κάποιες λύσεις για το πώς θα κινηθεί.  Η Δρόσω λοιπόν θα είναι η λύση για την υπόθεση αυτή. Το θέμα είναι όμως εάν στο δικαστήριο οι δυο αδερφές θα είναι σύμμαχοι ή όχι;

Άγριες Μέλισσες: Στα δικαστήρια Δρόσω και Ασημίνα

Η Ασημίνα λέει στην Δρόσω να παντρευτεί τον Κωνσταντή

Η Ασημίνα πιέζει την Δρόσω κατά κάποιο τρόπο να παντρευτεί τον Κωνσταντή αν και στην αρχή ήταν αντίθετη με την σχέση τους .Η Ασημίνα για τους δικούς της λόγους θα υπερασπιστεί  λοιπόν την σχέση αυτή αφού γνωρίζει καλά πως αυτό συμφέρει και εκείνη.

Αν το ζευγάρι  παντρευτεί, θα μπορεί η Δρόσω να διεκδικήσει το παιδί. Σίγουρα ο Κωνσταντής  θα σταθεί δίπλα της  γιατί θέλει να δει την αγαπημένη του ευτυχισμένη αλλά από την άλλη θέλει να δώσει και ένα καλό μάθημα στον Νικηφόρο. Η Ασημίνα δεν θέλει με κανένα τρόπο ο Σέργιος να μεγαλώσει στο σπίτι των Σεβαστών και θα προσπαθήσει να το αποφύγει με κάθε τρόπο.

Άγριες Μέλισσες: Στα δικαστήρια Δρόσω και Ασημίνα

 

Δρόσω και Ασημίνα στο Δικαστήριο

Η Ασημίνα και η Δρόσω θα γίνουν ένα για χάρη του παιδιού και θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους στο δικαστήριο . Φυσικά θα βοηθήσει και η Λενιώ σε αυτό  αν και θα  έχει τα δικά της μπερδέματα  με τον Βόσκαρη. Ο Νικηφόρος θα βρεθεί έκπληκτος με όλα αυτά καθώς η συμμαχία Δρόσως – Ασημίνας  είναι κάτι που δεν περίμενε.

 

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης σοκάρει τη Ασημίνα με αυτή την αποκάλυψη

Η Μυρσίνη ήταν σίγουρη πως δεν πρόκειται να του πάρουν το παιδί αλλά τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Οι αδερφές Σταμίρη είναι ενωμένες και έχουν αποδείξει πως όταν γίνεται αυτό καταφέρνουν πολλά. Από την άλλη ο Νικηφόρος  μας έχει δείξει πως είναι αρκετά εκδικητικός. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε τα γεγονότα να εξελίσσονται.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close